О сговоре империалистов, барыг и мышей

Доллар падал, гривня укреплялась. Это вселяло оптимизм в души простого незамысловатого народа. Главное, что преЗедента они выбрали из своих, простого симпатичного парня, так классно сыгравшего роль президента в сериале. Не олигарха какого-нибудь. Без фабрики в Липецке. И он, и друг его – Коломойский, очень пострадавший от барыг в прошлом, не хотят влияния на страну всяких там МВФ, и загонять народ в кредиты. Вот у Коломойского был банк. Прошлая власть банк отобрала – и ничего. Выжил человек. Работает. На кофе даже хватает. И народ без кредитов справится. И без всяких там ВВП. Не будет хватать в казне денег – покажем дулю кредиторам. Ибо нефиг на протых людях наживаться.

Читати далі

Больных и слабых эта власть умножила на ноль

Кабмин урезал финансирование жизненно необходимых лекарств для украинцев. В сложившейся ситуации спасение утопающих – дело рук самих утопающих. И помощи ждать неоткуда. Экономика в таком пике, что благотворительность становится непосильной для многих граждан, кто всегда готов был помочь слабому и нуждающемуся в помощи. Это будет тяжёлое время. Но большинство выбрало это само.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 07.03.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

07 березня 2020 р. збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. 06 березня збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок підриву БМП на невстановленому вибуховому пристрої один український захисник загинув, ще три військовослужбовця отримали бойове ураження. Також у результаті ворожих обстрілів один український захисник зазнав поранення.

Читати далі

Пане президенте, Ви не на знімальному майданчику

Пане Володимир Зеленський, Ви взагалі усвідомлюєте, що коли погасне світло, то це не значить, що почався фільм. Це – погасне світло в усіх! І де ці всі економісти світового рівня, іноземні інвестиції безконечним потоком, няні та верховенство права, нечуваний ріст і відчуття глибокого покращення в зоні комфорту? Ні, він так і не став Президентом навіть у своїх мізках, а досі знімає серіал з першого дубля.

Читати далі

Крим і вода

Якщо в тебе немає якогось ресурсу, щоб його отримати, ти витрачаєш гроші. В Криму дефіцитним ресурсом є вода, й це проблема окупанта нести витрати за забезпечення окупованої території цим ресурсом, це ціна окупації, яка має висіти тягарем на бюджеті країни-окупанта. То ж якого біса з впертістю віслюка вже вкотре представники “зеленої” влади піднімають питання поновлення водопостачання на територію окупованого Криму? Щоби що?

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 06.03.2020

Нардеп от ОПЗЖ Волошин встречался во Франции с парламентарием, который заразился коронавирусом и сейчас в реанимации. Положение серьёзное. Необходимо, чтобы преЗЕдент собрал у себя в кабинете всю фракцию ОПЗЖ, Ермака, Коломойского, обнялся с ними, пустил слезу эмпатии и скрупулёзно обсудил создавшуюся ситуацию. Может, так и происходят бархатные революции?

Читати далі

Україна та ще чотири держави повідомили ООН про початок суду у справі рейсу MH17 (документ)

Загибель 298 людей не може залишитися без звершення правосуддя, йдеться у спільному листі України, Нідерландів, Бельгії, Малайзії та Австралії.

Читати далі