Зеленые узурпаторы

Как оказалось, зелёная мразота на вирус планирует списать не только экономику, которая агонизирует в руках крепких проФФесионалов. У них новая идея – написать закончик «О передаче полномочий между органами власти». Для непонятливых, это когда вместо Верховной Рады страной будет управлять, например, Аваков. Или Кабмин. Или Аваков с Генпрокурорихой. А Кабмин на подтанцовке. Вдруг вирус окаянный разбушуется, и «Верховна Рада опиниться заблокованою!», говорит наш свеженький и благоухающий идеями премьер.

Читати далі

Коронавірус в Раді

В країні сьогодні колапс. Невчасні та непрофесійні дії щодо боротьби з коронавірусом, а також абсолютна байдужість та безвідповідальність щодо загрози інфікування у Верховні Раді призводять до надзвичайно негативних наслідків, які потім будемо розгрібати ми з вами…

Читати далі

В Україні станом на вечір 18.03.2020 лабораторно підтверджено 16 випадків захворювання на COVID-19

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано 16 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1) області та м. Київ (2). Отримано за сьогодні – пацієнтів 51 та 103 контактні особи. За даними регіональних лабораторій протестовані за сьогодні методом ПЛР 6 зразків, всі негативні.

Читати далі

Зведення станом на 07:00 19 березня 2020 року (звіти ОБСЄ, мапа)

18 березня 2020 р. збройні формування РФ 15 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів три військовослужбовці Об’єднаних сил отримали бойове ураження. З початком цієї доби, 19 березня 2020 р., російські окупаційні війська двічі обстріляли наші позиції. За поточну добу втрат немає.

Читати далі

Щодо нової редакції Загальновійськових Статутів ЗС України. Частина 4

Мова піде про п’ять принципів, які планується покласти в основу військової служби. Як зазначають читачі, повернення до попереднього неприпустиме. Принципи військової служби – це нове поняття для наших Збройних Сил, яке має саме запобігати таким неконструктивним спробам. Для формування основ військової служби пропонуються принципи: Вірності, Професіоналізму, Єдності, Відповідальності, Неупередженості. Розглянемо коротко кожний з них…

Читати далі