Зустріч Президента України з Президентом Європейської Ради (фото, відео)

«Це перший раз в нашій спільній європейській історії, коли було продемонстровано такий спротив та відвагу, а також прагматизм. Бо я вважаю, і не тільки я, що ви є героями та прагматиками. Це унікально. Я також дуже ціную вашу особисту роль, пане Президенте. Ви також маєте гарні причини пишатись. Це не лише моя особиста думка. Ваша репутація та репутація всієї країни є дуже високою не тільки в Брюсселі, а й у всіх столицях Європи. Ви заслужили таку репутацію», – особливо підкреслив Президент Європейської Ради.

Читати далі

Война за Независимость – это финальная стадия Майдана

Создается впечатление, что нас всех начали резко убаюкивать. Слушая каждый день, как далеко мы продвинулись, как приблизились к Европе, как отдалились от России, мы невольно расслабляемся. Мы сами начинаем погружаться в теплую ванну, придуманную нами. Но пока нет ничего стабильного. Ни-че-го. Каждый шаг Украины в Европу оплачен кровью. И каждый следующий будет оплачиваться ею же. Цена может быть выше или ниже. Но ее придется платить. Потому что мы еще в начале пути.

Читати далі

«Изваринский котел» в истории страны и в жизни кандидата Зе

Напомню события за неделю до прорыва из «Изваринского котла». Всего 6 августа 2014 г. сектор «Д» покинули порядка 3000 военнослужащих. Большая часть границы с РФ осталась без контроля. 7 августа будущий кандидат в Президенты Владимир Зеленский затронул очень важную тему, связанную с Россией. Но она касалась не сбитого Боинга и не украинской армии, просидевшей под огнем артиллерии со стороны России и вырвавшейся из огневого мешка. Нет, вопрос был для него более актуальный…

Читати далі

Хронологія зради Тимошенко

Янукович під російський кредит в кінці 2013 продав Євроасоціацію, а Тимошенко за аналогічний кредит на початку 2009-го продавала євроатлантичні перспективи. Спробуйте віднайти хоч якусь суттєву відмінність.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Івано-Франківської області (фото, відео)

«Реформи нарешті дають перші плоди. Дванадцять кварталів поспіль в Україні економічне зростання. Останній, 2018 рік – це 3,4 %. Це найбільше за сім років. Ми перебільшили навіть довоєнні показники. Але цього всього мало. Для мене принципово, коли зростання ВВП, зростання золотовалютних резервів відчує на собі пенсіонер з Долини, працівник з Калуша чи приватний підприємець з Яремчі. Але в першу чергу – пенсіонери на своїй кишені», – заявив Петро Порошенко.

Читати далі

Президент України проведе переговори з Президентом Європейської Ради (брифінг, фото, відео)

«Це буде візит солідарності, візит підтримки, візит справжнього партнера України. Мета візиту – солідарність з українським народом в контексті роковин Майдану, вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні. Президент Європейської ради від імені усього Європейського Союзу хоче цим візитом віддати належне мужності українців і підтримати в непростий історичний період», – сказав Заступник Глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв.

Читати далі

Про газ

Про газ у моїй хаті, про газ у надрах і в трубі та про газ у головах, щоб зрозуміти, що в країні має діяти лише ринкова ціна на газ. Якби той газ не проник у наші голови… Україна буде ринковою, або не буде ніякої.

Читати далі

Хвороби нашого менталітeту

Тепер, дивлячись на цих “молодих ліц” з команд типу так званого “Зє”, розумієте, як легко було більшовикам брати владу, і як з допомогою червоних “актівістов” просто надягалось ярмо на шию мукаючих про “зємлю крєстьянам” посполитих? Ми все одно переможемо, але стало очевидно, що далеко не всі з “простогонароду”™ були варті тієї крові, яку за них проливали сто років тому і зараз.

Читати далі

Прихід ночі

У мене складається враження, що людство час від часу впадає в безумство, намагаючись знищити усі свої надбання. З чого починається безумство? З втрати адекватності. З нездатності критично мислити, з невміння прогнозувати, зі втечі від відповідальності? Ми на розломі. У нас старше покоління вже не здатне будувати незалежну та міцну державу, а нове – ще не здатне. Я перепрошую за узагальнення, але демократія це і є узагальнення.

Читати далі

Обмежений хуторянин національного рівня

Кандидат Андрій “ми-програли-війну” Садовий чомусь фішкою своєї кампанії обрав протиставлення ситуації в своєму місті стану справ всієї країни. І взагалі пафосне “Я хочу щоб було, як у нас у Львові” в ефірах на всю державу – “патріотизм” на грані фолу. У кого це “у вас”? У Парасюка з Сироїд, чи шо? Чи у тих, хто “програв війну”? Ідеологію підкрутіть там в своїй так званій “Самопомощі”, бо давно “попахіваєт”.

Читати далі

Останній шанс Москви

Останній шанс Кремля врятувати російську економіку від падіння, а російську владу від протистояння з власним народом – заміна Президента Порошенка в Україні. Інакше – катастрофа.

Читати далі