Агітуємо правильно

Не говоріть людям, що їм ДАЛИ, поясніть, чого у них не буде, та що утримувати вони будуть не себе і дітей, а новоросів і їхніх дітей. Східним областям постійно показувати на окуповані території та пояснювати, що ОТАКЕ буде в них, що їхній дім буде домом російського бидла. Щодня нагадувати. Може й дійде.

Читати далі

Роковини обстрілу Краматорська “русскім міром”

В мене є багато претензій до Порошенка. Більше, ніж багато хто думає. Але на фото та в цьому пості одна з найважливіших причин, чому я буду за нього голосувати. Тому, що він єдиний, хто називає ворога ворогом. Хто застерігає мене від ворога. Єдиний хто бореться з реальним ворогом, який вбиває українців і хоче знищити мене.

Читати далі

О полных полярных лисах в нашей онкологии

На днях был озвучен отчет счетной палаты по расходу средств МОЗ. И есть там один ооочень интересный момент, касательно использования одного из грантов. 52 млн долларов на борьбу с онкологией и на сердечно-сосудистую хирургию. Так вот что интересно. Мало того что 70% гранта были истрачены на… рекламу, проведение семинаров, агитпродукцию для пациентов и т.п. Так еще и не все деньги были истрачены. Вот вам и борьба с коррупцией и эффективность.

Читати далі

Фатальна помилка Кремля

Нам дуже пощастило, що кремль почав отруювати українське суспільство значно пізніше основних подій 2014-го, і що влада після 2015-го змогла забезпечити економічний розвиток, і що опоненти влади виявилися нікчемними шизоїдами.

Читати далі

На чиєму боці головмент? Закону чи Тимошенко? (фото, відео)

Це ж хтось посмів на саму Жулю “варєжку отворіть”… От якби під адміністрацією Порошенка чи напроти помешкання Луценка, то наша поліція пам’ятала б, що вони “правоохоронці європейської держави”. А Жульку зачіпати не можна – гарантовано Аваковим.

Читати далі

Слідчі ДБР розслідують обставини побиття активістів працівниками Нацполіції

За повідомленнями в ЗМІ, працівники поліції внаслідок сутичок завдали тілесних ушкоджень активістам учасникам акції “Хто замовив Катю Гандзюк”. Подія сталася 9 лютого 2019 біля приміщення Подільського управління Національної поліції у м. Києві. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом скоєння працівниками поліції кримінального правопорушення за ознаками частини 2 статті 365 Кримінального кодексу України.

Читати далі

Форум «Відкритий діалог». Послесловие

Я видела вживую тысячи неравнодушных людей. Самых разных возрастов, социальных слоев и из разных географических областей. И уж сколько произошло за эти 5 лет, страшного, пугающего, травмирующего, но главное, что удалось сделать ПП – консолидировать активную часть украинцев, поддержать их неравнодушие к своей стране и политике, не опустить плечи, не сдаться.

Читати далі

Тимошенко бере змором

Здається, їй хтось сказав, що вона Коперфілд, – і пані Юлія повірила. На черговому бенефісі спочатку як доказ існування команди “абсалютних інтелектуалів” вона чомусь продемонструвала Кучєрєнка. Тому після чергового сеансу масового гіпнозу додивитися підписання (!) “антикорупційної” (!) угоди (!) Тимошенко (!) з іншими відомими ілюзіоністами Садовим та Гриценком було вище моїх сил.

Читати далі

HELGI`s NEWs – 09.02.2019

Україна проведе масштабні стрільби з ракетних комплексів біля Криму. Ми не можемо протиставити свій флот російському. Але ми можемо комфортно знищувати його ракетами. Загалом на 2019 рік заплановано чотири навчання з використанням протикорабельних ракет, ЗРК Бук-М1, ЗРС С-125, С-300П/ПТ/В1. І відкрию таємницю Полішинеля: всі ці навчання проводитимуться у взаємодії з представниками НАТО.

Читати далі

Батьківщина підкуповує

Народний депутат Андрій Немировський під час брифінгу у прямому ефірі каналу «Рада» заявив, що партія «Батьківщина» Юлії Тимошенко розгортає мережу підкупу виборців по всій Україні.

Читати далі

Виступ Петра Порошенка на Всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог» (фото, відео)

«Я хочу наголосити, що українцям не потрібен Президент і Верховний Головнокомандувач, який стане перед Кремлем на коліна. Я хочу наголосити, що українцям не потрібен Президент і Верховний Головнокомандувач, який буде фліртувати або хіхікати з Путіним. Я хочу наголосити, що українцям не потрібен Президент і Верховний Головнокомандувач, першим підписаним документом якого буде акт про капітуляцію перед Москвою. Ми цього не дозволимо», – Петро Порошенко.

Читати далі