Чому обговорення кандидатів зводяться до обсмоктування їх морально-особистих характеристик?

Ворогу практично вдалося вживити в свідомість українського суспільства думку про те, що професійні якості кандидата не важливі, а ось моральні якості – надважливі, і тільки на це треба зважати при своєму виборі. При цьому, ворожа пропаганда довго та досить успішно працювала на те, щоб створювати штучні, абсолютно далекі від реальності образи як потенційних кандидатів, так і спотворити та демонізувати образ Президента України П.Порошенка.

Читати далі

Як виглядає популістська модель “економіки” і державних фінансів

Доходи державного бюджету України за 2018 рік склали 928 млрд. грн. З них податки – 754 млрд. грн. Таваріщі популісти поголовно пропонують відмінити ПДВ і податок на прибуток. З них рівно половина податків 375 млрд. грн – ПДВ. Ще 97 млрд. грн податків, які поступили в державний бюджет України, – податок на прибуток підприємств. Отже, бюджет не отримає 470 млрд. грн. Чи отримає щось додатково і скільки – невідомо.

Читати далі

HELGI`s NEWS – 03.02.2019

Вибори-2019: сьогодні ЦВК завершує прийом документів для реєстрації кандидатів. Серед зареєстрованих 13 народних депутатів та двоє колишніх голів СБУ. 11 йдуть на вибори як самовисуванці, решта – від партій. Ті рейтинги, що публікують соціси та їм подібні “на замовлення клієнта” – забудьте, бо вони завжди коригуються на користь того самого “клієнта”.

Читати далі

Петро Порошенко подав документи в ЦВК для реєстрації кандидатом на виборах Президента України (фото, відео)

«Дуже важливо, щоб ті жертви і зусилля, які докладав український народ, їх не змарнували. Щоб ми не зупинилися на півдорозі, і продовжили наші рішучі дії у напрямку реформування країни щодо відповідності критеріям, які необхідні для членства в ЄС і НАТО. Це принципова, наша ключова позиція», – зауважив Петро Порошенко після подачі документів.

Читати далі

Виступ Президента на інтронізації Предстоятеля Православної Церкви України, Митрополита Епіфанія (фото, відео)

«Інтронізація Предстоятеля Православної Церкви України символізує те, що Божим промислом це велике державотворче питання вирішене. Вітаю увесь український народ з цією подією! Переконаний, що незалежність і взаємна повага відкриває шлях до справжнього партнерства держави і церкви, до спільної нашої праці задля блага країни і народу» – Петро Порошенко.

Читати далі

Новини науки. 28 січня – 3 лютого 2019 року

Сьогодні ви дізнаєтесь про незвичайні астрономічні знахідки; про важливі медичні відкриття, які суттєво наближають нас до подолання раку і діабету. Як завжди, знайшлося місце для археологічних, історичних та технологічних цікавинок.

Читати далі

Щодо прямої трансляції інтронізації Митрополита Епіфанія

3 лютого 2019 р., о 8:45 ранку на офіційній сторінці Православної Церкви України розпочнеться пряма трансляція Інтронізації Митрополита Київського і всієї України Епіфанія у Святій Софії Київській.

Читати далі