Україні потрібен ПОРОХ. Все остальные ей годятся только для капитуляции

Когда тебе будут рассказывать про мир и компромисс, когда тебе будут говорить о необходимости сотрудничества с Россией, когда тебе будут нести чушь про возможные пути нахождения общего языка с Россией – помни, тебе это говорит враг Украины. Ни больше ни меньше. Враг и предатель нашей страны.

Читати далі

Щоб зірки файно стали…

Якщо німецький євродепутат Манфред Вебер та колишній британський прем’єр Девід Камерон обіймуть дві ключові посади у Євроатлантичних структурах, а Порошенко виграє вибори, наш шлях до цих структур може набути значного прискорення. Свою частину роботи ми зробимо, черга за нашими партнерами.

Читати далі

Откуда столько лютой, звериной ненависти к порохоботам?!

Все эти брызжущие слюной и пеной, готовые рвать когтями и клыками, ставить к стенке и пускать кровь, как только власть сменится (к слову, не дождетесь, но я не об этом), вот они все – они с чего лютуют? У них хотя бы один порохобот бизнес отжал, собственность отнял, где-то дорогу перешёл, кусок хлеба изо рта детей выхватил?

Читати далі

Сколько стоит «хорошая» бюджетная медицина

В развитых странах медицинский бюджет формируется в значительной степени за счет ЕСВ. От 50 до 80%. У нас же за счет ЕСВ медицинский бюджет формируется на 0%. Поэтому когда среднестатистический гражданин говорит, что он платит за медицину из своих налогов – это немножечко неправда. Из своих прямых налогов он не платит ни копейки.

Читати далі

Петро Порошенко під час участі у панельній дискусії «Безпека у Східній Європі» на безпековій конференції (відео)

«Ми повинні мати колективну відповідь на те, що треба робити з безпекою. Хочу нагадати, що атака на українські кораблі в Керченській протоці має дуже цікаве пояснення з боку Росії: вони захищають Керченський міст. Уявіть російську атаку в Балтійському морі з метою захисту «Північного потоку-2» через декілька років. Треба мати значно кращу координацію наших дій», – сказав Глава держава.

Читати далі

Мій сигнал для вас особисто і для українців: ми з вами – Віце-президент США Майк Пенс (фото, відео)

Віце-президент США Майк Пенс запевнив у підтримці України Сполученими Штатами. «Нещодавня подія в Керченській протоці нагадує про виклики російської агресії, з якими зіштовхується Україна. Хочу запевнити вас, що США підтримують Україну. З нетерпінням чекаю вашого подальшого прогресу в економіці і сподіваюсь, що ми знайдемо додаткові шляхи зміцнення безпеки в Європі», – наголосив Віце-президент США.

Читати далі

Хайль Каплин

Мы зазвали в наше шоу социалиста Каплина, и я под видом дискуссии о его предвыборной программе начал зачитывать ему по списку пункты из программы НСДАП (так называемые «25 пунктов»). Забавно получилось. Надо бы и других кандидатов на звание Президента протестировать. Спорю, что свою программу из них не то чтобы писал, а читал в лучшем случае каждый третий.

Читати далі

Мюнхенські зустрічі Президента Петра Порошенка (фото) (оновлюється)

Зокрема Президент України у Мюнхені провів переговори з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель, Президентом Чорногорії Міло Джукановичем, з Президентом Єгипту Абделем Фаттахом Ас-Сісі тощо.Також Петро Порошенко відвідав панельні дискусії світових політиків, виступ самого Порошенка на панельних дискусіях безпекового форуму заплановано на 18:30 за київським часом. 5-й канал вестиме трансляцію наживо.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 16.02.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: Фейковая «охота на ведьм».

Читати далі

HELGI`s NEWs – 16.02.2018

Продовжує роботу Безпекова конференції у Мюнхені. Перші підсумки: Європа готує модернізацію військових потужностей, Порошенко провів предметні перемовини зі Столтенбергом, а сьогодні пообіді відбудеться його повноцінна зустріч с Майком Пенсом.

Читати далі

От чесно, я не люблю Порошенка

Я взагалі на пальцях однієї руки можу перерахувати людей, котрих я люблю в високому значенні цього слова. Він в той рахунок не входить. І мене наглий шлячок трафляє, як бачу в деяких персон мало не фанатичне мімімі по відношенню до нього. Ви ще його сонцеликим назвіть! І примовляйте “пройдет зима, настанет лето, спасибо партии за ето “…

Читати далі

Крах імперії (причини та наслідки)

Я часто повторюю, що імперії розпадаються, коли не мають куди розширюватися. Це можна пояснити тим, що імперія, говорячи мовою “історичного матеріалізму”, має базис і надбудову, заточені на експансію та поневолення інших народів. А якщо нездатність розширюватися – не причина занепаду імперії? Якщо імперія, яка занепадає, втрачає здатність розширюватися? Що причина і що наслідок? За сукупністю доказів – перша гіпотеза, але…

Читати далі

Санкції: перспективи, розклади

Я не є прихильником аналітики про США, яка зводиться до щоденного поливання брудом Трампа і протиставлення йому пухнастих Конгресу з Сенатом. А сприймаю американську владу у єдиному, хоч і складному, комплексі. Комплексі, який Україні треба використовувати в своїх інтересах, прораховуючи всі варіанти розвитку подій. А тепер невеличкий лікнеп про санкції.

Читати далі

Легше зрозуміти росіян з ватніками ніж зрадофілів

Кодекс зрадофіла заплутаніший. В ньому радість від ями на дорозі, як доказ поразки Майдану, поєднується зі святкуванням виходу в другий тур Тимошенко з Зеленським, бо так написав Шрайк. Спіймати думку неможливо. Мети ніякої. Визнання будь-якого досягнення немає. Вдячність за мирне (поки що) існування відсутня. Стійкості нуль. На хрін таке життя?!

Читати далі

Ранкова стрічка приємних новин. 16 лютого 2019 року

Сьогодні ви дізнаєтесь про зустріч Петра Порошенка з очільником НАТО, безвіз з Уругваєм, здобутки українських аграрників, культурологічні новини і цвітіння сакури

Читати далі

Народ не отличает пустой болтовни от реальных возможностей

Я хочу видеть вокруг себя ответственных и здравомыслящих сограждан, а не стадо желудков, гоняющихся за пестрыми фантиками в очередной тщетной попытке хоть что-то урвать и раз за разом попадающихся на крючок популизма.

Читати далі