Скалічене духовно покоління: проста людина, якій завжди «мало»

Такі люди оцінюють поточний стан справ не з точки зору того, як було раніше, і як стало зараз, і на основі реальних можливостей. А зовсім з іншої позиції – “як є зараз і як має бути”. Причому еталоном “як має бути” для оцінювання в них є нафантазована та наглючена химерна реальність у власній уяві, яку вони формують під впливом популістів-утопістів-фантастів, всяких псевдо-«експертів» і, особливо, під впливом кремлівської пропаганди.

Читати далі

Овоща не нам показывают. Овоща показывают Зеленскому

Мол, смотри, Вован, мы вот это любили, а он же такой же, как и ты. Такое же ничтожество – такое же фальшивое образование, так же бандосам всю жизнь прислуживал, так же олигарх во власть засунул, так же он самостоятельно двух слов не свяжет, так же мычит и быкует, так же натаскан озвучивать написанный текст. И что? Смотри – как сыр в масле катается. Не сцы, Вован, ну скинут они тебя Майданом – фигня, мы тебя любим, будешь такой же сытый и красивый из Ростова вещать.

Читати далі

Кто на самом деле управляет Нафтогазом

Для своих детей Владимир Борисович хочет страны, в которой коррупционеров находят и сажают за их преступления.Я тоже хочу для своих детей такой страны. Правда мой ребенок живет в Украине и будет жить в Украине. Потому я хочу, чтобы такая страна была тут. Независимый Набсовет продлил контракт правлению Нафтогаза, а Владимир Борисович говорит теперь, что он ничего никому не продлевал и не должен продлевать. Потому что ему не нужен независимый Набсовет. Ему нужны свои ручные петрушки…

Читати далі

Хто затримує прогрес країни?

«Корупціонери» та «антикорупціонери» просто стали двома сторонами однієї медалі. Але, звичайно, у всьому винуваті порохоботи, які точно знають, що пошуки месій для України завжди закінчуються приходом московського комісара, і тому не дають суспільству потонути в солодкому болоті спрощень та фантазій.

Читати далі

Не кажіть потім, що вас обдурили

Мета кремля на цих виборах – звалити Порошенка. Чому? Спробую сказати якомога простими словами. Не кажіть потім, що ви не знали. Не кажіть потім, що ви хотіли зовсім не цього. Так казали українці 17-го сторіччя, закладаючи своїми кістками фундамент Пєтєрбурга, гинучи в війнах за москву проти шведів та турок. Так казали українці 20-го сторіччя, вмираючи від куль, голоду та епідемій громадянської війни, поїдаючи лебеду, кропиву та трупи під час Голодоморів. Так кажуть зараз жителі ОРДЛО «Ми хотіли зовсім не цього».

Читати далі

Феноменальный коитус земноводных с пресмыкающимися

Знаете, почему для этой пятерки лидеров враг не в Кремле, а в Киеве? Не догадываетесь, почему таким странным образом интересы Юли, Вовы, Толи, Олега и Андрея совпали с хотелками Кремля? Да всё очень просто. Никто из них не был на войне… Прошла мимо. А вспомнили о ней лишь потому, что это сейчас выгодно…

Читати далі

Мы ничего не решаем? От нас ничего не зависит?

Ну если бы не вышла Украина тогда, в декабре 2013 года, если бы проглотили, так бы и остался Витя при власти. И ведь могли проглотить аннексию Крыма. Нам, что, больше всех надо? Пусть армия расхлёбывается. Ах, нет армии? Ну и ладно. Крым отжали? Да и фиг с ним. Но почему-то сделали шаг вперёд. Встали с диванов, докурили сигарету, допили свой бокал пива и пошли воевать. Значит, что-то мы в этой жизни решаем? Значит, что-то от нас зависит. Значит, нам больше всех надо…

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Кіровоградської області (фото, відео)

«Ви скажете, що Президент мрійник. Для мене це не вперше. Колись казали, що я мріяв про Угоду про асоціацію. Потім казали, що я мріяв про поглиблену та всеохоплюючу зону вільної торгівлі. Потім я мріяв про сильну армію, яку ми створимо в надзвичайно короткий термін. Потім я мріяв, і ніхто не вірив, про безвіз. Потім я мріяв, і ніхто не вірив, про незалежність і автокефалію Української Православної Церкви. Я мрійник, але тільки коли ми об’єднаємося, тільки коли ми будемо вірити у велику мету – ми точно досягнемо цих цілей. Україна буде великою країною заможних, щасливих і вільних людей», – переконаний Петро Порошенко.

Читати далі

Президент вніс як невідкладний на розгляд ВРУ законопроект про відповідальність за незаконне збагачення (відео)

«Сьогодні зранку я підписав і зараз я даю доручення зареєструвати президентський законопроект, в якому враховані ті зауваження, але принциповою залишається позиція – невідворотність кримінального покарання за незаконне збагачення. Дуже сподіваюсь, що у народних депутатів вистачить політичної волі та мужності підтримати  законопроект Президента. Надаю йому статус невідкладного», – наголосив Глава держави.

Читати далі

Глава держави прокоментував журналістам останні події довкола «Укроборонпрому»

«Якщо факти підтвердяться, то, безумовно, ні прізвища, ні посади нікого не врятують. Щойно з’явилася інформація, мною було підписано розпорядження про відсторонення і звернення до правоохоронних органів. Зараз за підсумками програми порушена ще одна кримінальна справа. Наголошую, по завершенню розслідування винні будуть притягнуті до відповідальності, якщо факти підтвердяться», – сказав Президент.

Читати далі

Характеризует систему не ошибка, а реакция на неё

Ошибаются все – это аксиома, важно правильно реагировать на ошибку. Признание ошибки – первый шаг на пути к её исправлению или исправлению последствий этой ошибки. Сейчас вообще не важны персоналии тех, кто там какие ошибки совершил, кто какие проекты подавал, кто что принимал и кто что подписывал, кто добивался отмены закона и по каким мотивам.Если закон не работает, а он не работает – это доказано годами практики, то значит этот закон нужно переписать. И это единственно правильное решение.

Читати далі

Я знаю, що відповісти

Що ми відповімо, якщо нас спитають: «Нащо мені ставати гарматним м’ясом, коли там у тилу, син…»? Та те саме, що казали завжди.

Читати далі

Мамкины расследователи на крови

Коррупцию терпеть нельзя, конечно, но и гробить схемы поставок критических компонент ВПК в воюющей стране – тоже не айс. Во сколько нам это вылезет? Как думаете? Даже не в бабках. В крови. Сколько жизней наших солдат похерил Дениска-правдоруб? Десять? Сто? Тысячу? Что, если в случае большой войны именно этих деталей не хватит, чтобы переломить ее ход? Что если это камешек, который запустил лавину?

Читати далі