На арсеналі Збройних Сил України попереджено спробу підпалу

Загрозу оперативно було ліквідовано, без наслідків. Просимо представників засобів масової інформації не поширювати чуток та перевіряти відомості перед оприлюдненням, користуватися офіційними джерелами інформації.

Читати далі

Це не репресії, а захист державності

Репресії – це не називати слово “Путін”, звинувачуючи у війні своїх, поносити свою армію та купувати картонних “кіборгів” для картинки. Подивимось, які будуть справжні результати у кандидата Тимошенко та її “партії” без тіньової “подпітки із центра”, бо є розписки отримувачів коштів, і вони точно заговорять.

Читати далі

Чому втік Янукович?

Лідери опозиції до кінця провели свій сценарій і виграли. І саме цей сценарій і намагалася зірвати агентура в середовищі Майдану. Не крики Парасюка та Гнапа, а тонкий політичний розрахунок привів до перемоги. Януковича і Росію переграли політично. Гопники з підворіття програли тонку гру. Наші політики переграли політиків противника. Переграли так, що ті самі не зрозуміли, де програли. Українські політики виявилися розумнішими за своїх опонентів.

Читати далі

Кто кому Грановский?

Интерпол объявил в розыск Александра Грановского, 1972 г.р., уроженца и жителя города Одессы, по запросу Израиля. И тут внезапно с криком «ага! Грановский! Вот ты и попался!» из кустов выскакивают журналисты и несут людям благую весть о том, что депутата от БПП Александра Грановского, 1979 г.р., мешканця Киева и составителя методичек для порохоботов взял за жопу Интерпол. И вывалили эту новость. И даже фото Грановского (того что из Киева, не перепутайте, это важно!) присовокупили.

Читати далі

Почему никто из зубожилых за 5 лет не реформировал СЕБЯ?

Что мешало народу за 5 лет выучить Java и устроиться говнокодером на штуку-полторы баксов? Это не так чтобы очень сложно, я вам доложу. То есть вот если два часа в будний день уделять обучению и пару часов в один выходной, то за полгода спокойно можно выйти на нормальный такой уровень джуниора. Это точно намного проще, чем реформировать Нафтогаз или судебную систему. Надо не тысячи охреневших чиновников через колено ломать, а всего-то одного себя.

Читати далі

СБУ викрила механізм протиправного впливу РФ на результати виборів (фото, відео, брифінг)

Слідчі Центрального апарату Державного бюро розслідувань проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом створення злочинної організації, мета якої – масовий підкуп виборців та фальсифікація результатів виборів Президента України. В рамках провадження проводиться понад 50 обшуків на території України. При цьому у партійних офісах політичних партій обшуки не проводяться.

Читати далі

Про Північний потік-2 без рожевих окулярів

Навіть якщо американські санкції ПП-2 не зупинять (щось не дуже я довіряю Трампу у цьому питанні), у України в запасі 2,5 роки безальтернативної прокачки російського газу через її територію. 2,5 роки – досить великий відрізок часу для того, щоб диктувати свої умови Газпрому, вигравати у нього суд за судом та належним чином підготуватись до зведення російського газового транзиту до мінімуму.

Читати далі

Все выступили отлично!

Попадается длинное “Как кандидаты в президенты выступили на Мюнхенской конференции”. Зачем столько писать? И так понятно – отлично выступили. И Зеленский, конечно, выступил блистательно. Правда, не в Мюнхене, а в Тель-Авиве, и не на конференции, а на дне рождения бесценного Игоря Валерьевича, но ведь блистательно!

Читати далі

Індикатор рівня політичної проституції

Не встигли тушки перебігти до Панталонія, як, повівшись на великі рейтинги Зілєнського, таваріщь Лєщєнко розказує, що з мого папуги вийшов би непоганий презЕдент, а великі міністри-технократи Данилюк з Абромавічусом розказують моєму хом’яку, як правильно проводити реформи.

Читати далі

Не ешь с лопаты!

Даже если никто задорно не поёт под гармонь “подмосковные вечера” и не тащит самовар через пограничный пропускной пункт – это не значит, что врага нет рядом каждый день. С мантрами про “братство” и “враг не в кремле, вот выберем непорошенко и заживем в любви и мире”. Давайте будем держать тыл в чистоте и порядке, пока нас защищают в окопах. Ведь нам тут это намного проще, чем бойцам, которые каждый день реально рискуют жизнями.

Читати далі

Майдан і Церква

Церква – це те, що поєднує Небо і Землю. Навіть не так. Церква – це Небо на Землі. В ці пам’ятні дні я ще раз хочу нагадати, що Майдан був криком нації в небеса до Бога, щоби Він почув і зробив хоч що-небудь. Майдан – це стук в Небеса, щоби ті розкрилися та дарували нам ще одну можливість. І Небеса розкрилися воротами Михайлівського монастиря. Небо, те, що стояло на землі, відкрило двері, щоби прихистити своїх дітей.

Читати далі

Не испытывайте судьбу на прочность

От нашего выбора теперь зависит если не всё в нашей жизни, то очень многое. И не только лично в твоей жизни, но и в жизни окружающих. Выбор наш. И ответственность тоже наша. Политиков выбираем мы. И за свой завтрашний день тоже отвечаем мы. И никто другой…

Читати далі

Президент отримав відзнаку «Міжнародний державний діяч» Ради з питань світових справ Філадельфії (фото, відео)

«Я ціную тверду і непохитну позицію Сполучених Штатів, яка закликає Росію дотримуватися міжнародного права. Я можу запевнити вас, що кожен громадянин України надзвичайно цінує те, що Сполучені Штати виступають за нашу країну пліч-о-пліч з нами. Ми, українці, дивимося на вас з надією, що ця підтримка не зникне, і ми докладаємо всіх зусиль, щоб бути справді надійним стратегічним партнером для США і справжньою опорою демократії на східному фронті вільного світу», – підкреслив Глава держави.

Читати далі

Быть Президентом (видео)

Просто не останавливайтесь, Петр Алексеевич, прошу вас. Мы все просим – не останавливайтесь! Нам еще с пяток «да никогда!» разрушить и в НАТО войти, и в ЕС нас заждались. Да и вообще, вон по углам сколько всего после оккупантов прибирать. Куча дел, короче говоря. Нет, никак нельзя останавливаться. А с уточками мы разберемся, обязательно разберемся. И даже без шапки.

Читати далі

Петро Порошенко взяв участь у панахиді за загиблими Героями Небесної Сотні в місті Саус, Нью-Джерсі (фото, відео)

«В залі Організації Об’єднаних Націй окупант – називається окупантом, агресор – агресором, захоплені території – територіями, окупованими агресором. Це результат роботи світової солідарності з Україною. Чому це стало можливим? Дякуючи українській громаді. Бо ніхто не може зупинити українців, які боронять свою землю, які боронять свою віру, які боронять свою державу, які боронять свій народ», – наголосив Президент.

Читати далі