В чесного чполковніка проблеми з математикою

Чесний чполковнік Панталоній в своїй передвиборній програмі чесно пообіцяв зарплати 800 єврів, бо кококорупція забирає у військових 400 мільярдів гривень. Мені, чесно, не відомо, як то чесний чполковнік рахував ті 400 мільярдів гривень: чи то методом екстраполяції вирученого на розбазарюванні армії бабла, чи то методом порівняння вартості Богом даних чесних чбілбордів, але мова не про те.

Читати далі

Мюнхенські зашквари московської зозулі

Тимошенко невтомно намагається робити хорошу міну при дуже поганій грі. Вона стала токсичною, і якщо зустрічі з нею представникам союзників не уникнути, то, судячи з її ж звітів перебування на Мюнхенській конференції, вони явно це роблять в підкреслено неофіційній обстановці та обходяться загальними словами.

Читати далі

Новини науки. 3-16 лютого 2019 року

Сьогодні у нас напрочуд багато новин у галузі геології. Як завжди, є астрономічні та медичні новини. Фізика потішить вас своїми квантовими цікавинками, а розділ технологій здивує новими надзвичайними надбаннями людства.

Читати далі

Анатолий использовал заветные 4 буквы НАТО всего один раз

Если бы Аталотий действительно был бы честным, то он нанял бы Владимира Завгороднего рисовать предвыборную агитацию. Результат выборов был бы точно такой же, он бы проиграл. Но зато картинки были бы честными.

Читати далі

Наша дорога в НАТО – нож в горло Кремлю

Даже самые ярые скептики, рыцари ордена «Зрадофил года», помалкивают в тряпочку, когда речь заходит о действиях Порошенко по ускорению процесса вступления Украины в НАТО. Хотя… Наверное, это так легко исправлять ошибки прошлого, когда страна находится под постоянным прицелом армии московитов. И в тот же момент внутри страны пятая колона готовит оккупантам красную дорожку.

Читати далі

Никогда такого не было и вот!™

В 2018 году капитально отремонтировано 3800 км дорог. Да, это тоже не самый лучший темп. Я четко понимаю, что таким темпом я буду гоцать задницей на ямах еще лет пять. Но просто возьмите и сравните 3800 км в 2018 году и 112 км при премьере Тимошенко в 2009 году. Можете даже не умножать на коэффициент войны.

Читати далі