Вибіркове ржання нероб

Вони ржуть з того, хто робить, з того, хто врятував життя людей своєю роботою. Але просто не зміг правильно висловитися. Вони ржуть з того, хто пройшов весь Майдан. Ржуть разом з тими, хто вбивав майданівців. І це вже ніхріна не смішно. Бо завтра Ленки Бандарєнки будуть ржати з нас, «кастрюлеголових», тому що в декого таки казанок знесло, і весь вміст черепної коробки, разом з інстинктом самозбереження кудись випарувався.

Читати далі

Безпринципний грантоїд чи ФСБшний провокатор?

Слідом за Єгором Зіміним-Соболєвим та стадом інших сємєнченків з парасюками до демонтажу Української держави закликав кандидат в Президенти Дмитро Ґнап. Щоправда, якщо перші примітивно пропонували “убрать генералів”, “распустіть штаби” та як в “славні” часи Руїни покластися на “народний народ”, то Ґнап не полінувався та написав цілий “Маніфест Завершення Революції”.

Читати далі

Робоча поїздка Президента України до Львівської області (фото, відео)

В ході робочої поїздки до Львівської області Петро Порошенко виступив з промовою на Раді регіонального розвитку Львівщини, завітав до громади містечка Великі Мости та відвідав церкву Пресвятої Богородиці. Громада цього храму одна з перших добровільно перейшла від УПЦ МП до Православної Церкви України.

Читати далі

Багаторівнева російська пропаганда

Коли з критикою Кремля виступають такі зубри публіцистики, політтехнології та суспільної діяльності як, наприклад, Алєксандр Нєвзоров, Станіслав Бєлковській, Глєб Павловський, Ніколай Сванідзе, на перший погляд може здатися, що в РФ існує спротив та антипутінська фронда. Але є один невеличкий, але важливий момент, який об’єднує всіх цих достойників з соловьйовим-кісєлєвим-шарієм-скабєєвой. Знаєте, який?

Читати далі

За что же стоял Майдан?

Эти люди разговаривают слоганами, а при попытке их вытянуть на предметную беседу делаются агрессивны и спрашивают, где ты, сука, был, когда он (она) на майдане стоял(ла). И основная их претензия к действующим властям укладывается в доктрину проигрыша Майдана, реванша упырей, зряшности потраченных усилий и пролитой там крови. Давайте разберёмся. За что же стоял Майдан.

Читати далі

Москва спішить на допомогу Юлі

Політтехнологи з Росії… Керівники польових штабів у передвиборчій «Піраміді» – з Росії… А кошти, якими планували підкуповувати українських громадян на українських виборах, часом не з Росії? Очевидно, СБУ накрила величезні обсяги «чорного налу», який приготували під вибори і зберігали, звісно, не у передвиборчих штабах партії. І от якщо так, у Юлії Тимошенко справжні проблеми. Крупні.

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю американському телеканалу FoxNews

Президент України Петро Порошенко наголошує на необхідності збільшити присутність військових кораблів Північноатлантичного Альянсу в Чорному морі у зв’язку з агресивними діями Росії в акваторії Чорного і Азовського морів і захопленням українських суден та моряків Військово-Морських Сил України.

Читати далі