Президент обговорив з представниками ІТ-індустрії напрямки розвитку галузі в Україні (фото, відео)

Президент зазначив, що галузь робить свій внесок у забезпечення платіжного балансу, надходження валюти, тощо. Водночас він додав: «Є побажання – було б дуже добре, аби ми працювали не лише на аутсорсинг, а й працювали на створення креативного бізнесу всередині держави. Я впевнений в тому, що це можна зробити».

Читати далі

Президент зустрівся в Одесі зі Спецпредставником США по Україні Куртом Волкером (фото, відео)

Петро Порошенко в Одесі відвідав есмінець «Дональд Кук» ВМС США, де провів зустріч зі Спецпредставником США по Україні Куртом Волкером. «Дуже ціную те, що наші американські партнери збільшили військову присутність в Чорному морі у відповідь на наше прохання. Це важлива відповідь на неспровокований напад та акт агресії проти українських кораблів, який відбувся 25 листопада минулого року. Агресія Кремля зачіпає не лише життєві інтереси України. Вона зачіпає і питання безпеки ЄС, НАТО в Чорному морі», – наголосив Глава держави.

Читати далі

Президент підписав закон, який забороняє представникам країни-агресора бути спостерігачами на виборах в Україні

Ця заборона також стосується осіб, пропозиції стосовно яких ініційовано або внесено державою, визнаною Верховною Радою України державою-агресором або державою-окупантом.

Читати далі

Глава держави взяв участь в оперативно-стратегічному зборі керівного складу ЗСУ (фото, відео)

«Наголошую, що лише протягом 2018 року у війська було поставлено більше 3000 одиниць нового або модернізованого озброєння та військової техніки, близько 500 тисяч ракет і боєприпасів, 2000 одиниць сучасної стрілецької зброї та антиснайперських комплексів», – підкреслив Верховний Головнокомандувач ЗСУ.

Читати далі