Зради і перемоги тижня. 8 – 14 лютого 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 8 – 14 лютого 2019 р. ЗРАДА У Білій Церкві на Київщині під

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 25 січня – 7 лютого 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 25 січня – 7 лютого 2019 р. ЗРАДА На Дніпровському коксохімічному заводі в

Читати далі

Пакет «Азовських санкцій» обговорено і затверджено – Глава держави (відео)

«По санкціям сьогодні ми скоординували наші зусилля. Сьогодні в цілому обговорений і затверджений пакет санкцій, так званий «Азовський пакет» – це саме те, що я вам обіцяв у грудні, коли ми змушені були як реакція закликати щодо світової солідарності. Сьогодні проект по санкціям складає 124 сторінки і це буде підвищена ціна, яку Росія має і мусить заплатити за акт агресії проти України», – наголосив Президент.

Читати далі

Антикорупціонери проти Тимошенко

Чому б ЦПК не піти саме законним шляхом, а не гратися в якісь незрозумілі, але цілковито неправові інтрижки? Ще раз скажу – не знаю. Може через те, що в деяких людей в душах усе так поперекручувано, що прямою й законною дорогою вони вже не можуть ходити?

Читати далі

Як мене вже дістав цей совок!

Пора би вже на 28 році Незалежності усвідомити, що держава не може прямо впливати на зарплати громадян в умовах ринкової економіки. Тим більше це не може робити Президент в умовах парламентсько-президентської республіки. Власне, це ще один момент чим якісно відрізняється Порошенко від кандидатів, які обіцяють комунізм, але з зарплатою в доларах. Правда, вони не кажуть в яких доларах. А може це зімбабвійські долари?

Читати далі

Президент України провів зустріч з Генеральним секретарем НАТО (фото)

Окремо обговорено шляхи посилення співпраці України з Альянсом у відповідь на існуючі загрози в акваторії Чорного та Азовського морів, зокрема з метою зміцнення потенціалу українських ВМС. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг проінформував про результати зустрічі з Міністром закордонних справ РФ, на якій він зокрема закликав Росію звільнити українських моряків.

Читати далі

Погані новини для тих, хто сподівається “договоріться” з росіянами

На щастя, Президент Порошенко раніше за багатьох зробив правильні висновки з подій 2014 року, сконцентрувавшись не на спробах знайти “компроміс” і “домовитись” з геополітичним хижаком, а зробив ставку на інституціональну багаторівневу інтеграцію України з цивілізованим світом, що дало можливість зробити ривок “геть від Москви”.

Читати далі

Президент України зустрівся з Головою Комітету Сенату США із закордонних відносин (фото)

Петро Порошенко наголосив, що настав час для запровадження «азовського пакету санкцій» проти Росії як сигналу про те, що відсутність змін у поведінці Москви буде і надалі збільшувати ціну за агресію. У цьому контексті було відзначено важливість двопартійної законодавчої ініціативи сенаторів щодо захисту американської безпеки від агресії Кремля з метою посилення санкційного тиску на Росію.

Читати далі

Президент України зустрівся з Керівником Робочої групи з питань переговорів з Великою Британією

Співрозмовники обговорили стан розвитку співпраці Україна – Європейський Союз, зокрема в контексті виходу Великої Британії з ЄС. Глава Української держави наголосив, що і ЄС і Великобританія є надійними партнерами України і співробітництво між сторонами буде продовжуватись та розвиватись на взаємовигідних умовах.

Читати далі

50 відтінків сєпара – джерела виховання головного медіа-кілера імперії Коломойського

Про батька Олександра дещо відомо. Дубинський Анатолій Йосипович щасливо мешкає з дружиною в окупованому Донецьку. Люто ненавидить все українське, проте підтримує «руський мір» і особисто Володимира Путіна.

Читати далі

Ранкова стрічка приємних новин. 15 лютого 2019 року

У сьогоднішніх новинах я пропоную вам зворушливе відео привітань від наших захисників своїм коханим, надпотужну військово-політичну підтримку України з боку світової спільноти, відкриття справи щодо відмивання грошей «Батьківщиною» і позиціонування херсонських кавунів як бренду з особливим статусом.

Читати далі