Они ничем не рискуют

Для большинства тех, кто воевал и воюет, для тех, кто помогал воевать, для тех, кто активно поддерживал войну с агрессором, у меня плохая новость – мы с вами все в расстрельных списках. Нравится кому-то или нет, но единственный из кандидатов имеющих шансы на победу, находящийся вместе с нами в этом списке – это Порошенко. И Порошенко – единственная гарантия того, что нас не сольют на переговорах “за мир”.

Читати далі

Ви на Турівській сьогодні активістів бачили?

Справу ми маємо ні з якими не активістами, ні з депутатами, ні з вільною пресою. Ми маємо справу з прибічниками певних політсил, які не гребують брудними технологіями. Всі попередні акції були покликані НЕ прискорити розслідування замаху на Катерину Гандзюк, і НЕ притягнути до відповідальності винних. Вони ставили метою виваляти в лайні владу напередодні виборів. Це означає, що життя Катерини Гандзюк для них – не цінність. Засіб…

Читати далі

Язык формирует мировоззрение

До тех пор, пока у нас в ходу “бюджетные средства” и “за счет государства”, патерналистское сознание будет продолжать доминировать в обществе. ЗАМЕНИТЕ в своих речах, постах и твитах слова “государство”, “бюджетные средства” и “за счет государства” словами “НАЛОГОПЛАТЕЛЬЩИКИ”, “ЗА СЧЕТ НАЛОГОПЛАТЕЛЬЩИКОВ”. Безотлагательно замените.

Читати далі

Кто-то покусился на Медведчука

Конечно же, совершенно случайно так совпало, что как только ГПУ крепенько взяла Медведчука за сраку и возбудила против него уголовное дело по обвинению в сепаратизме и государственной измене, как тут же из кустов выскочили Нюся Шуфрич и неправильный Рабинович, и заорали заполошно «Убиваааааают!»

Читати далі

Відтепер я в Команді Порошенка

Попереду амбітні цілі – подолання постколоніальної бідності, подання заявки на вступ до ЄС та отримання плану дій щодо членства в НАТО. Як на мене достойні цілі, щоби витягти дупу з фейсбуку та попрацювати на перемогу Петра Порошенка в другій президентській каденції. Тому я тепер буду на заходах і ефірах як частина #КомандаПорошенка. Бо я ж казав, що треба допомогти, а ми тільки краплі в океані, правда?

Читати далі

«Лєжать, Бандера!», або Старі пісні про головне

То якщо ми ніде не виховуємо громадянина.. такого, якому важливо бути громадянином УКРАЇНИ у всеосяжному розумінні історичних глибин, культурних прошарків і планів на майбутнє… звідки взятися масово нормальним поліцейським, педагогам, військовим, чиновникам?

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Одеської області (фото, відео)

В ході робочої поїздки на Одещину Президент взяв участь у відкритті новозбудованої дороги в обхід міста Рені та відремонтованої дороги М15 та у нараді з питань розвитку морегосподарського комплексу України.

Читати далі

Глава держави взяв участь у 15-й щорічній інвестиційній конференції Dragon Capital (фото, відео)

«Популізм живиться бідністю і соціальною несправедливістю. І тому наголошую, що незворотність змін в Україні може забезпечити лише подолання бідності. І цей шлях починається з ваших інвестицій», – наголосив Петро Порошенко. За його словами, секторальні пріоритети дадуть потужний поштовх українській економіці, під які можна залучити мільярди доларів інвестицій і реалізація яких створить десятки тисяч малих підприємств, сотні тисяч робочих місць з достойною оплатою і знизить рівень робочої еміграції українців.

Читати далі

Наши люди в Мюнхене – ПАП и блогер

На этом собрании Главный Порохобот был в очках, так что он строго посмотрел на собравшихся в кабинете.
— Прежде чем мы снова начнём выбирать достойного, взрослого, ответственного кандидата для поездки в Мюнхен… На конференцию по безопасности! А не в Фундуклеевку по бабам. Это очень важно, чтобы мы не выбрали для поездки в Мюнхен кандидата, которому было бы комфортнее в Фундуклеевке…

Читати далі

Погружение в темный мир российской пропаганды

Вооружившись крестом, кадилом и святой водой, я решил погрузиться в темный мир российской пропаганды. Не знаю, что меня к этому сильнее сподвигнуло: то ли уверенность в нашей окончательной победе, то ли стремление постичь глубину падения запоребриковских еретиков-этнофилетистов, хулящих Святого Духа, но я двинулся читать программную статью Владислава Суркова “Долгое государство Путина”.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 11.02.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: Венесуэла, электронное голосование и деньги Запада.

Читати далі

Президент на нараді щодо підсумків роботи закону щодо розмитнення та легалізації «євроблях» (фото, відео)

Президент Петро Порошенко закликав власників автомобілів з іноземною реєстрацією скористатися останніми днями дії пільгового періоду для легалізації зазначених транспортних засобів. Це сприятиме не лише наповненню безпосередньо бюджету Пенсійного фонду, а й дозволить здійснити індексацію пенсій. Вже зараз 5 мільярдів гривень надійшли до Пенсійного фонду.

Читати далі