Вологі мрії кандидатника бабусі Бені

Так що, виходить “отдайтє ім еті кускі зємлі, нє трожьтє язик, прастіті господін Кадиров” – це не від доброти та слабких нервів, а через страх втратити можливість вести бізнес в РФ за допомогою “чєстно заработаного офшора”? “Президєнтом должен бить просто порядочний чєловєк, всьо” так і залишиться мрією?

Читати далі

Навстречу юбилею

Ровно 10 лет назад 19 января 2009 года был подписан газовый контракт Путина-Тимошенко. Завтра будет много постов о контракте и о его последствиях.Накануне это яркого юбилея, я хотела бы вспомнить, как так случилось, что протекающая более-менее на равных газовая война 2008-2009 закончилась капитуляцией Украины на самых позорных условиях, включающих неявную выплату дани Кремлю.

Читати далі

То вони не піаряться

Коли всі вони засрали всю країну своїми харями, ніхріна не зробивши за 5 років – то вони не піаряться. А коли влада здійснює революційні кроки, які розвертають країну з совка, укріплюють обороноздатність і суверенітет країни, коли влада будує дороги, школи, садки, які залишаються людям на багато років вперед, – то це влада піариться!!! Порошенко безбожно експлуатує досягнення!!! Не переплутайте!

Читати далі

«Самопоміч». За що боролася – на те й напоролася

Я категоричний противник партії «Самопоміч». Нещирість, загравання з олігархами, нехтування інтересами країни – всього цього у «Самопомочі» в активі понад міру. Вони явно це знають, проте намагаються вдавати з себе чистих і незайманих. А я терпіти не можу ситуацій, коли за цнотливість і порядність агітують професійні шльондри.

Читати далі

В Донецке, в 14-м получилось три типа людей

Я очень люблю довоенный Донецк. Лучше города мне пока не встретилось. Но его уже нет. Прими как данность и выдыхай. Ребятки, у нас рак. Можно тупо отрезать, и тогда инвалид. И не факт, что этим отрезанием всё закончится. А можно лечить. Это долго, это дорого, это больно, это безо всяких гарантий, и даже в оптимальном варианте это будет всего лишь ремиссия, не полное и безусловное здоровье… Что вы выберете?

Читати далі

Володимир Горбулін: «Використовувати всі свої можливості, розраховувати на себе, вірити у свої сили й діяти»

Чому саме Україна, якій дали гарантії безпеки й територіальної цілісності підписанти Будапештського меморандуму, знову стала об’єктом агресивних військових експериментів з боку Російської імперії? Які можливі подальші варіанти розвитку геополітичних подій на Європейському континенті, чи повернеться колись Україна на окуповані Росією Крим та частину територій Донбасу? З цими та іншими доленосними для держави запитаннями «Урядовий кур’єр» звернувся до академіка Володимира Горбуліна, радника Президента України і першого віце-президента НАНУ.

Читати далі

Томос на хлеб не намажешь

Да, непосредственно Томос на хлеб не намажешь, но так точно не намажешь на хлеб независимость, свободу, безвиз, радость, детей, творчество, армию, достоинство и еще очень много архиважных вещей, которые делают из человека Человека, а нашу Страну свободнее и субъектнее. Ну а субъект он ведь не объект, он понимает, как достать себе хлеб, до хлеба и что куда мазать.

Читати далі

Десятая годовщина газовых контрактов Тимошенко

Становится грустно, что этот человек не стал навсегда изгоем, в которого плюют и бросают ветками. Нет, ей рисуют первое место рейтингов и готовы за нее голосовать. После такого не удивляйтесь, что у нас в политику лезут аферисты. Они видят, что идиоты в Украине – непереводимый товар. Что кидок на десятки миллиардов долларов здесь забывают. Следовательно, воровать можно и нужно, и тебе за это ничего не будет.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Черкаської області (фото, відео)

Президент Петро Порошенко на Черкащині взяв участь у подячному молебні з нагоди отримання Томосу про автокефалію Православної Церкви України, у відкритті пам’ятника першому Митрополиту Української Автокефальної Православної Церкви Василю Липківському та поспілкувався з активом Черкаської області.

Читати далі

Ранкова стрічка приємних новин. 18 січня 2019 року

Сьогоднішні новини, як завжди, строкаті і приємні – спрощено процедуру закупівлі зброї для ЗСУ, в Антарктиді відремонтують приполярну станцію, відновлюється промисловий потенціал прифронтової Авдіївки, закарпатські винороби отримали міжнародне визнання, а Національний банк реформує обіг готівкових коштів.

Читати далі

Прифронтові діти

Вони, ці фронтові діти, на голову мудріше, краще та вище за нас. З ними така фігня ніколи не трапиться, в них щеплення від ідіотизму на все життя. Мені кожен раз страшенно соромно, що ми, дорослі, не змогли захистити їхнє нормальне дитинство, щоб вони, як і інші діти, мріяли про вєлік, планшет, Діснейленд. А не про тишу і життя. І не раділи молоку. Молоку, блін.

Читати далі

Геть від безпросвітного минулого!

Все, що пов’язувало Україну з РФ після отримання Незалежності, виродилося в якісь огидні форми та явища. За останні чотири роки ситуація змінилась на всіх напрямках (хоча, звичайно, не для всіх), “нічегонємєняєтся” – це маніпуляція, бо якби нічого не змінилося, не було б підлої війни, керівники держави їздили б на поклон до Кремля, а ми б продовжували перебувати в московському стійлі.

Читати далі

Фактор Смешка

Є підстави припускати, що Ігор Смешко – кандидат технічний, і що головна його мета – торпедувати рейтинг Юлії Тимошенко заявами, які інші кандидати собі дозволити просто не зможуть. Але хто ж тоді його наймає?

Читати далі

Донецк. Лето 2014-го…

Ты ещё не знал, как звенят нервы от градов. И даже глухая, хлопающая трескотня стрелкового вызывает неудержимое желание пригнуться. В том самом доме, который строили, чтобы жить. Просто жить. С котами и помидорами. С тормозками и юбками. Как пахнет страх? Он пахнет летним зноем. И металлом.

Читати далі

Іду на Ви…

Як і будь-яка нестандартна ідея, символіка ССО набула своєї повноти не одразу. Але, як діамант знаходиться в землі просто каменюкою, що потребує огранки та шліфування (а значить, і багато часу для довершеності), так і символіка ССО отримувала все більше граней… Ми пройшли всі стадії. Нерозуміння, несприйняття, емоції, переконання, захват від отриманого результату. І сьогодні пазли склалися – Указ про символіку ССО підписаний.

Читати далі

О взаимном доверии армии и Верховного

Сегодня на полигоне одновременно работало под сотню бойцов. От пистолетов и до минометов, весь спектр всего, смертоносного. Работали всерьез, боевыми. И это не вызвало ни у кого никаких переживаний. Безусловно, все необходимые меры контроля были приняты, но никто не изымал патроны и затворы, никто ни о чем не предупреждал. Это о взаимном уважении и взаимном признании заслуг. Это за гречку не купишь, это обещаниями дешевого газа не обеспечишь.

Читати далі