Аналізуємо передвиборчі програми кандидатника

Максимум 3 правдиві обіцянки, які може втілити кандидат в Президенти. Решта – брехня або маніпуляції. Мова не йде про правильність обіцянок, мова не йде про те, чи будуть вони виконані, мова йде про можливість їх втілення, регламентовану повноваженнями Президента. Найогидніше те, що ці всі люди кричать про корупцію, чесність, справедливість, але тут же в своїх президентських програмах пишуть, як вони будуть втручатися у все те, що не має робити Президент.

Читати далі

Монетизация субсидий – демократия или популизм?

Минцсоц в кратчайшие сроки должен подготовить проект реальной монетизации. Точный механизм монетизации еще предстоит разработать. Тут же раздался вой о том, что монетизация и выдача денег это популизм, что бабушки-субсидиантки эти деньги прокутят в Монако, и мы получим долги. Это и называется демократией. Субсидианты получат деньги на руки и мотивацию контролировать выписанные им счета, потому что будут воевать за реальные деньги.

Читати далі

Почему олигархи так упоролись на борьбе с Порошенко?

Любовь простых людей™ к нарядным и при этом малопонятным для них словам восхищает. Плохо понимать, что такое офшоры и кто такие олигархи, но клеймить со всем революционным пылом. Потому что им объяснили, что олигархи прячут бабло в офшорах, а тело жирное в утесах, но скоро грянет буря. Не будет ваш барыга бороться с алєгархами, потому что он сам алєгарх! — кричат представители этого беспокойного сословия и собираются на 356-й майдан, чтобы там отнять и поделить. Но позвольте не позволить.

Читати далі

В полку зрадофилов потери!

Фейсбук удалил 107 страниц, групп и аккаунтов. Лица, стоявшие за ними, изображали из себя украинцев и постили новости на темы протестов, НАТО, погоды, здоровья в школах. Короче, зраду. Работали люди аккуратно. Типа радовались Томосу и тут же работали на впечатление, будто Порошенко на нем пиарится. Типа поддерживали моряков и тут же писали, что власть преследует тех, кто вышел на акции в их поддержку.

Читати далі

Атака на Integrity Initiative: чем мафия отличается от полиции

Хакерская атака на Integrity Initiative и последовавший за ней скандал – это попытка российской пропаганды поменять местами преступника и того, кто пытается расследовать его преступления. Но между теми, кто распространяет ложь, разрушающую другие страны, и теми, кто распространяет правду для защиты своих стран, существует та же разница, что между агрессором и жертвой, даже если форма организации их деятельности и кажется на первый взгляд похожей.

Читати далі

Політ кремлівської зозулі над Парижем

Про візит пані Тимошенко до Парижа під час сесійного тижня. Хтось потішиться за улюбленого політика, що в неї в житті все прекрасно, хтось пообурюється несправедливістю – кого завгодно за таке б вигнали з роботи, а лідер “Батьківщини”, попри зневагу до людей, які її обрали та виплачують їй зарплатню, ще й прагне піднятися до президентської посади. Але є інше. Тут про нечесність та, ймовірно, провокацію за домовленістю з Новинським.

Читати далі

Результати роботи органів прокуратури 08.01 – 15.01.2019 (брифінг, відео)

За три тижні цього року слідчим органам під процесуальним керівництвом прокуратури вдалося зафіксувати 251 факт хабарництва та інших корупційних злочинів. 72 обвинувальні акти вже скеровані до суду, де розглядаються по суті.

Читати далі

Голка кремлівського Кощія знаходилася у Києві

Тепер, коли ми остаточно повернули своє, вся імперія втрачає сенс. А імперії без сенсу довго не живуть. Ось чому Автокефалія – це перемога за значимістю не нижче перемоги у війні. Томос – це голка Кощія, котру розламали на Різдво, і вона бабахнула, засліпивши всіх яскравим спалахом. Далі – обвал стін Кремля.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 17.01.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Житомирської області (фото, відео)

Під час робочої поїздки на Житомирщину Президент Петро Порошенко взяв участь у подячному молебні за надання Томосу про автокефалію Православної Церкви України, яка відбулася у Свято-Михайлівському кафедральному соборі у Житомирі, зустрівся з мешканцями Станишівської об’єднаної територіальної громади та проінспектував хід навчань Сил спеціальних операцій ЗСУ на одному з полігонів ССО.

Читати далі

Ранкова стрічка приємних новин. 17 січня 2019 року

Україна отримала підтримку і запевнення союзників щодо дипломатичної та технічної підтримки у боротьбі з Мордором; європейські інститути та окремі країни надають нам фінансову і гуманітарну допомогу; триває наша аграрна експансія на міжнародні ринки, а ми не пасемо задніх у культурному житті людства.

Читати далі

Кремль змушений робити ставки на політичний секонд-хенд

Як це не сумно для кремля, основних кандидата вимальовується два: Порошенко (Україна) і Тимошенко (РФ). Саме на перемогу кандидата від РФ кинуто всі сили, застосовуються технології та будуються стратегії. Ставки для кремля надто високі. Але ще вищі вони для нас. Кремлівська маріонетка на чолі держави це, на мою думку, майже гарантований 3-й Майдан та громадянська війна (сирійській сценарій) для України.

Читати далі

Виступ Президента на щорічній зустрічі з главами диппредставництв та міжнародних організацій (фото, відео)

«Я прошу, щоб ви, інформуючи свої столиці, незалежно від того як ваші уряди голосують за резолюції по Україні в міжнародних організаціях – доносили правду про неоголошену війну Росії проти України. Про те, що своєю самопожертвою українці захищають мир в Європі. Що зупинятися лише на Україні в Кремлі не планують», – Петро Порошенко.

Читати далі