Тепер Благодатна

Якщо благодатність Православної церкви в Україні відтепер визнана світом і сумніву не підлягає, то РПЦ, по факту, сама відірвалася від світового православ’я, і як раз до її благодатності та й взагалі до «православності» чимало питань. А це в свою чергу означає, що Москва сильно ризикує почати втрачати спільноту вірян не тільки в Україні, а й у самій Росії, у першу чергу тих, на кому ґрунтується РНЦ. Істинно-віруючих.

Читати далі

Чорне – біле

На рівні збоченої психології ЮТ факт того, що в Томосі тепер навічно записана фамілія Порошенко, я впевнений, що Тимошенко внутрішньо отримала удар, з яким вона вже не справиться. Це удар в саму серцевину амбіцій ЮТ. Це удар по невротичному самолюбству величезної сили. Це удар, на який у Юльки абсолютно немає чим відповісти. Це удар по всіх психологічних захисних механізмах внутрішніх комплексів і психічних розладів Тимошенко. І тепер вона беззахисна сама перед собою та своїми болючими комплексами.

Читати далі

Всі політики – живі люди

Нам повезло, що сьогодні на чолі України стоїть людина, яка практично в кожному випадку приймає найбільш раціональне рішення зі всіх можливих. Чого це коштує Петру Порошенку, яких зусиль, щоб перебороти внутрішні голоси з підсвідомості – можна тільки здогадуватись. Поєднувати в собі холодність мислення, розсудливість, раціональність і одночасно залишатись живим і емоційно відкритим для вираження своїх почуттів – це насправді дуже енергозатратно. І можливо тільки для дійсно високоресурсних людей.

Читати далі

Тест на Томос

Томос – чудовий, безпомилковий тест на приховану кремлівську агентуру. Отримання Томосу – величезне свято для кожного, хто душею є українцем. А от ворогів корчить, як чортів від святого хреста. Ніч перед Різдвом – остання ніч, коли нечиста сила гуляє цим світом!

Читати далі

Замість колядок

Порошенко пішов ва-банк, і Томос – лише початок його танкового походу за Україну. У найближчі три місяці ви побачити ще багато цікавого, на фоні чого його конкуренти виглядатимуть блідими тінями на клоунських підмостках передвиборчого шапіто. І це, до речі, стосується певних економічних кроків, які (буду чесним – заради піару) притримувались до останніх перед виборами місяців.

Читати далі

Пророчества сбываются

У козаков существовало поверье, что им суждено однажды освободить Константинополь. В деталях уже не узнать, но об этом, например, говорит итальянский дипломат Пієтро делла Валле: «До чого стремлять у майбутньому козаки, захоплені і горді своїми осягненнями, залишаю уяві Вашої Милості. Я тільки скажу те, що сам від них чув, — вони надіються одного дня взяти Константинопіль; вони кажуть, що їм це судилося пророцтвами”. И сегодня козаки в Стамбуле спели украинскую колядку…

Читати далі

Привітання з Різдвом Христовим (фото, відео)

З Різдвом Христовим українців привітали Вселенський Патріарх Варфоломій, Митрополит Київський і всієї України Епіфаній, Президент Петро Порошенко та дружина Президента Марина Порошенко.

Читати далі

Президент України дав інтерв’ю грецькій газеті TаNеа

«Всі претензії Москви стосуються влади і контролю над територією, а не віри і любові. Коли російський президент каже, що розпад СРСР став для Росії головною геополітичною катастрофою ХХ століття, то незалежна українська церква стала б другою», – зауважив Петро Порошенко.

Читати далі

Президент взяв участь в урочистому врученні Томосу про автокефалію Православної Церкви України (фото, відео)

«Протягом понад тисячі років береглася і множилася київська християнська традиція. Сьогодні наша православна Церква готова до самостійного буття. Український народ дякує Богу, і те, що сталося – це справжнє диво, яким ми завдячуємо волі Творця. Я вітаю всіх небайдужих з постанням автокефальної Православної Церкви України. І я дякую кожному, хто невтомно працював над її становленням, творив єдність і відновлював справедливість!», – Петро Порошенко.

Читати далі