Ми зобов’язані виграти свій Майдан зараз!

Одне збирається дєліть кускі української зємлі з чортом лисим, інше – поламати систему оборони, третє – вести новим курсом на той світ. Населення налякали, розкололи і частинам нав’язали своїх вожачків. А там не важливо, який вожачок переможе – клоун чи воровка. Після цього Україну можна брати тёплєнькой. Всі, хто відносить себе до проукраїнських, майданівських сил! Об’єднуйтесь! Саме час агітувати своїх близьких і знайомих за правильний вибір.

Читати далі

Відповіді на «убивчі аргументи»

І в житті, і у ФБ постійно вигулькують персонажі, які трясуть одними й тими ж «убивчими» аргументами. Немов під копірку, більш-менш стандартний набір: «Корупція процвєтаєт, або «чому нікого не садять»; «Зубожіння»; «Дайте пенсії та зарплати як в Європі»; «При владі олігархи»; «Порошенко (Муженко) винен в Іловайській поразці»; «Погана влада»; «Порошенко при владі вигідний Путіну». Зібрав тут докупи свої відповіді.

Читати далі

Про (любих) друзів народу

Хто вам, добродії гриценки-томенки-катеринчуки, заважав підписати асоціацію, отримати автокефалію, не брати у росіян газ і реформувати армію? Але нє, ви відтоптались на Ющенко, зарубили ПДЧ, утерлись газом по 450 баксів і харківською угодою про мокшанський флот. А тепер вам порохоботи чогось завинили, бо заважають знову біле на чорне перетворити та похєріть паростки державності. Цим ви дуже схожі на громадян РФ, з якими у Порошенка та порохоботів війна. Совпадєніє?

Читати далі

Ветеран дерибана армии идет в Президенты

В то время, когда ГУРовцы, СБУшники, министр обороны и начальник Генерального штаба говорят о сосредоточении российских войск возле наших границ, когда РФ не просто разворачивает три армейских корпуса, а усиливает их танковыми подразделениями с Дальнего Востока, строит капитальные ППД с парками, общагами и домами для офицерского состава, один бывший полковник говорит, что отменит призыв в украинскую армию. Самый простой способ получить мир в воюющей стране – проиграть войну и сдаться противнику.

Читати далі

Ранкова стрічка приємних новин. 12 січня 2019 року

Особливо тішать досягнення і далекоглядні плани нашого «Укроборонпрому», зміцнення стосунків із НАТО, поступова і невідворотна тенденція економічного зростання нашої країни

Читати далі