Продажные подонки, прикидывающиеся честными

Последние дни просто наслаждаюсь этими “слугами народа”, “чесних більше” и “новыми курсами”. Одно – балабол “навчений вбивати”, но “воевать не пойду, бо не навчений”. Второе намутило нам убытков $32 млрд своими газовыми контрактами и рассказывает, что это на самом деле победа. Третье – “я вам ничего не должен, я только родителям должен”.

Читати далі

Допоможи відділенню гематології

На даному етапі розбудови країни це і наша відповідальність теж. Бо дорогі ліки зараз у них закупаються, і це головне для тих, хто лікується. Бо фінансування не в повному обсязі. Що я очікую. Що дійсно ті, хто має змогу-владу, прийдуть та зацікавляться станом справ. Бо там треба ще купу палат ремонтувати. І багато чого змінити. Роботи там вистачає.

Читати далі

Ми вже давно не слабкі та не беззахисні

На днях було прийнято закон, згідно якого зміниться процедура закупівлі товарів та послуг оборонного значення. Тепер усунуті бюрократичні перепони та посередницькі послуги, а державні замовники отримають можливість набагато швидше та дешевше напряму закуповувати сучасне озброєння та устаткування країн НАТО в рамках домовленостей, над якими постійно працює Президент Порошенко.

Читати далі

Народная методичка

Это сейчас те политики, кому приспичило порулить страной, изо всех сил заигрывают с украинской армией. Заискивающе улыбаются, преданно заглядывают в глаза, подмигивают, увещевают красивыми речами, дескать, не бойтесь парни, не брошу. Как стану Президентом, так ещё пуще прежнего буду вас всех холить и лелеять. Залюблю до икоты. Оно то и понятно, какой политический дурак повернётся сейчас кормой к Вооруженным силам? Раньше те солдатики нах никому не были нужны.

Читати далі

Вопрос совершенно справедливый, но дебильный

Независимость Украинской церкви мы с самого начала выгрызали зубами, несмотря на всевозможное противодействие Москвы. Это большая победа, и нет ничего зазорного в том, чтобы этому радоваться, всячески эту победу (нашу победу!) рекламировать, и, да, можно и похвастаться немножко, чего уж там. С такими вводными несложно понять некоторое раздражение, которое может вызвать вопрос из толпы «А когда вы будете бороться с коррупцией?»

Читати далі

Москва-2009 і Вона

Детально про московську газову угоду ім. Юлії Тимошенко. З десятиріччям всіх!

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся зі студентами полтавського осередку Української академії лідерства (фото, відео)

Президент подякував учасникам Вертепу Української академії лідерства за різдвяний тур містами на сході держави подарував їм солодощі.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 11 – 17 січня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 11 – 17 січня 2019 р. ЗРАДА Екс-ректор Катерина Амосова та її прихильники

Читати далі

Ранкова стрічка приємних новин. 19 січня 2019 року

Економіка України продемонструвала найбільше зростання за останні сім років; ми почали постачати до Ізраїлю кошерну їжу; товарообіг з Бельгією зріс до мільярда доларів, а до Антарктиди вирушила найбільша за 17 років українська експедиція

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з Міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом (фото)

Петро Порошенко привітав Німеччину з початком непостійного членства в Раді Безпеки ООН з 1 січня 2019 року, де одним із ключових пріоритетів Берліна визначено підтримку зусиль з відновлення територіальної цілісності України.

Читати далі