Це буде шалено важкий рік

Наступні три місяці, а за ними наступні ще сім, ми матимемо нагоду збагнути, що всі попередні чотири роки були просто легкою розминкою. Справжнє бойовище почнеться прямо зараз. Нас оглушать такими сенсаціями, що очі проти волі вилізуть на потилицю, щелепа зариється у землю, а серце вистрибне з грудей так, що крилаті ракети здивовано озиратимуться. Починається фінальний етап бойовища за головний приз під назвою ВЛАДА.

Читати далі

Немає ніякої “української поразки”

Переважна кількість проблем України – це не більше ніж дитячі хвороби, які для нас пропагандою намагаються подати як непереборні перешкоди існування держави. При цьому транслятори суцільного негативу та панічних настроїв свідомо розмивають головний здобуток останніх років – демонтаж тотальної залежності українських еліт від Кремля і, як наслідок, початок роботи щонайменше частини з них на національний інтерес.

Читати далі

Если выберем очередного спасителя/спасительницу нации…

Все помнят, что последовало за брежневским правлением и как закончил СССР? Совершенно верно – фактический демонтаж существующей системы, попытка переворота, и распад государства на десерт. Правда, запас прочности у Украины гораздо меньше. Так что дерзайте, выбирайте. Будет весело.

Читати далі

Дела, доведенные до конца

Томос, безвиз, Джавелины… Сколько же было лопоухих экспертных мнений как в Украине, так и по за її межами. Дескать, не видать нам их, как своих ушей, потому что… и далее следовал целый список опять же экспертных причин. И эти бои тот самый «барыга» и его команда выиграли. Результат на табло исторической справедливости.

Читати далі

Вот такой шатун

В Польше начали суд над тремя гражданами Польши, которые совершили поджог дома объединения венгров в Ужгороде. Для них просят 7 лет по статье терроризм. Поляки считают, что это действия России с целью создать проблемы для Украины в отношениях с Венгрией.

Читати далі

Пристегнитесь, в 2019 трясти будет здорово

Немного о начавшемся с важного для нас события 2019-м годе. Этот год будет тяжелый для всех нас. Он будет если не решающим, то, как минимум, очень близким к этому для нас, РФ и, возможно, даже мира. Без вариантов, и тому есть ряд объективных причин. Лупаймо сю скалу.

Читати далі

Нас погубят чистоплюи

Есть планка, после которой цель оправдывает средства. Война за Независимость Украины. Помните: “Україна понад усе”? Это ж не кричалка для маршей. С этими словами отдавали жизни тысячи сынов и дочерей Украины. Десятки, сотни лет умирали, чтобы приблизить то, что сегодня у нас есть шанс завершить. То, что делается сейчас, будет в веках в истории Независимой Украины. Нас не будет. И даже помнить о нас никто не будет, а события будут.

Читати далі

Петро Порошенко дав інтерв’ю CNN Turk

«Азовське море – це зона економічної активності мультимільйонної агломерації на сході моєї країни. Мені ненависна думка, що Росія буде вирішувати за суверенну і незалежну Україну, як саме нам використовувати Азовське море. Ми не дозволимо цього», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Різдвяна Літургія в Софійському Соборі за присутності Президента (фото, відео)

«В кожного з нас є трохи від Фоми Невіруючого, який все ставить під сумнів. Але не раз вже переконувалися, що для нас немає нічого неможливого, коли ми солідарні, коли ми всі діємо спільно як єдина українська політична нація. Це стосується не лише Томосу, але й Угоди про асоціацію з Євросоюзом… Відтак і в майбутньому збудеться те, чого ми так прагнемо і що лише на перший погляд виглядає непосильним», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Президент візьме участь у Різдвяній літургії 7 січня

У понеділок, 7 січня о 10:00 Президент України Петро Порошенко візьме участь у Різдвяній літургії у Софії Київській. У зв’язку з обмеженим простором історичної будівлі акредитація надається виключно фотографам та телеоператорам.

Читати далі

1147 – 988 = 159

На момент коли в лісових чигирях поселення Москва доросло до писемних згадок, в Києві 159 років християнство було вже офіційною релігією. Що таке 159 років? Уявіть, що 159 років тому вже відома та потужна українська держава Русь просто запровадила офіційну релігію, а про те, що існують висілки «Москва», стало відомо в 2019-му. Це про масштаб і істинне місце в історії.

Читати далі