Почему я топлю за Пороха

Разве я не вижу, что страна катится в жопу? Отвечаю: нет, не вижу. Потому, что не катится. Мы наоборот из жопы понемногу вылазим. Да, медленно, да, тяжело, но – вылазим. А вот, например, РФ – катится именно туда. Чтобы это понять, не нужны, на самом деле, графики зарплат и ВВП. Необходимо смотреть на три вещи: желаемая цель, текущее положение, отправная точка.

Читати далі

Слай-ды! Слай-ды!

Мы потихоньку выбираемся из канавы, в которой борсались очень много лет. И пусть мы пока ещё в самом начале пути, пусть в грязи и с кирпичом многолетней «дружественной к РФ» политики, но худшее позади. Вся эта «макроэкономика» через год-два-три проявится-таки в наших с вами микро-кошельках.

Читати далі

Томос – это победа Украины

Не ведитесь на попытки бутусовых и найемов противопоставить Томос победе. Он – основа побед. Он – якорь, который будет удерживать нас от скатывания в Москву даже в том случае, если нам понадобится побеждать больше, чем один раз.

Читати далі

Мы помним. Мы не забудем. Спасибо

И “ворота в Донецк” по сей день под контролем ВСУ и ждут команды “Заходим”. Благодаря им. Тем, чей дух оказался крепче стали и бетона. Мы благодарим всех вас, тех, кто стоял там. Принимал на себя огонь и дарил противнику смерть. Мы скорбим о погибших, тех, чьи души остались там, и чьи имена увековечат стену этого аэропорта, когда мы его отстроим заново, вернув Донецк.

Читати далі

Три причини проголосувати за Порошенка

«Навіщо нам голосувати за Порошенка? Ну от що отримаю з того особисто я?»… Ви чули вже таке? А справді – що ми отримаємо? Я не знаю, що там напише кандидат в Президенти Петро Порошенко у своїй програмі – однозначно, виконає він чимало. З його програми 2014 р. зразка наразі повністю виконано 62% обіцянок, частково – ще 18%. Але. Нинішньої його програми я ще не бачив, тому пишу те, що принесе голосування за Порошенка конкретно мені, на мою власну думку.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Київської області (фото, відео)

«Перемога, повернення української території, повернення українських хлопців додому, вихід на наші кордони – це є мир з урахуванням національних інтересів України. Інакше всі жертви, які заплатила Україна – були дарма. Отже, ми молимося, і Господь пошле нам мир. Ми молимося, і я сподіваюся, що на початку лютого Верховна Рада проголосує остаточно зміни до Конституції щодо ЄС і НАТО»», – наголосив Глава держави.

Читати далі

Президент України провів зустріч з Президентом Національної Ради Австрії (фото)

Відзначено принципову позицію Австрії під час головування в Раді ЄС стосовно продовження санкцій щодо Росії у відповідь на блокування Москвою мирного процесу на Донбасі, триваючу окупацію Кримського півострова та черговий акт збройної агресії в акваторії Чорного моря та Керченської протоки.

Читати далі

Президент України зустрівся з главами зовнішньополітичних відомств Естонії, Литви та Польщі (фото)

Відзначено необхідність посилення консолідованого міжнародного тиску на Росію з вимогою негайного звільнення українських полонених моряків, повернення захоплених кораблів та забезпечення свободи мореплавства в Азовському і Чорному морі.

Читати далі

Чернобыльский Лебедь Лавры

Про Петю, также известного как Чернобыльский Лебедь, также ошибочно известного как “митрополит Павел, наместник Киево-Печерской Лавры”… Это существо – причина примерно трех четвертей ВСЕХ стереотипов украинцев о плохих священниках. Я поверю, что в церкви все хорошо, когда этого персонажа из Лавры (Лавры! Это существо – “наместник” такой святыни!) вынесут. Я поверю, что все хорошо в стране, когда оно сядет.

Читати далі

Держитесь, парни! Украина с вами!

Улыбки наших ребят, их спокойствие и уверенность в том, что за их спинами вся Украина, – это ещё одна торпеда в борт вонючей кремлевской баржи с мухами. Я не люблю делать прогнозы, но в моей душе живёт уверенность в том, что ситуация с пиратским захватом украинских кораблей, – это тот кусок, которым Московия подавится. Два маленьких катера и один буксир потопят эту самую ржавую баржу с шишками и телегами, имя которой Московия!

Читати далі

Ранкова стрічка приємних новин. 16 січня 2019 року

Сьогоднішні приємні новини почну з перемоги нашої жіночої хокейної збірної. Що? Ви навіть не чули, що в нас є жіноча хокейна збірна? Подивіться, які файні дівчата!Минулий день приніс нам приємні новини і у сфері міжнародних відносин, і в економіці, і у спорті.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Волинської області (фото, відео)

«Зараз когось «корчить», хтось дуже не задоволений тим, що ми маємо Томос. Комусь не подобаються наші подячні молитви, коли ми дякуємо Господу за це. Хтось шукає в цьому Томосі відсутність автокефалії. Не знайдете! І не слухайте ваших інструкцій з Москви, вони точно до добра не доведуть. І шукають, що митрополія це не є самостійність. Не правда. Моя порада – сходіть до Православної Церкви України, покайтеся, сходіть на сповідь, причастіться. Воно точно попустить. І буде легше вам», – наголосив Президент.

Читати далі