«Росія своїх пережовує та випльовує»

У підсумку ж – влипли всі. Бойко/Віщур влипла в історію через свою жадібність, помножену на хронічне п’янство. Російські керманичі, пов’язані з бізнесом на ресурсах ДиРи, влипли в скандал. Держава Росія влипла в іміджевий скандал – у зраді Кремль тепер не звинувачує хіба що лінивий. Гіркін, Калашніков, Равреба, Монтян та інші терористи і наближені інакше як «підлою зрадою» видачу Бойко/Віщур не називають. А це – подальше падіння рейтингу російської влади, який і так уже просів добряче.

Читати далі

Вам не політики брешуть, ви брешете самі собі

Це ж ви кричали, що в Президента не може бути бізнесу. Це ж ви кричали, що опшор – це вселенське зло. Це ж ви кричали про “торгівлю на крові”, це ж ви розказували про “податками фінансує армію окупанта”. То будьте добрі, застосовуйте одне правило для всіх. Ви змінили думку? То напишіть про це, вибачтеся перед тими, кого тоді обливали брудом за те, що тепер виправдовуєте.

Читати далі

Тимошенко – це така ж Савченко

І риторика у них по суті одна й та сама, призвана розколювати суспільство – “народовладіє”, “война вигодна власті”, “народ ніщаєт” та прочєє “взять і подєліть”. Дивує кількість добрих українців, готових залізти на цей кремлівський криголам проти своєї країни, сто ж разів вже проходили.

Читати далі

Цезар vs Зеленський

Це Цезар з “Планети мавп”. На відміну від Зеленського, який нічого нікому не винен окрім своїх родітєлей, Цезар працює для свого племені, для нього головне держава. Єдине, чого не вистачає Цезарю і що є у Зілєнського, – це бабло олігарха та брехливі ЗМІ олігарха, які роблять з нікчемного шута об’єкт поклоніння для відбитих долбойо*ів в той час, коли по всіх параметрах шут програє навіть мавпі.

Читати далі

Донецк, лето-осень 2014. Часть 1

Город стал беззвучным и пустым. Как гроб без трупа. Ничто не шумело и люди исчезли, будто резинкой вытерли с листа. Вот был проспект Мира, магистраль центровая, хрен перейдёшь через неё, а сейчас – пустырь, вниз до Кальмиуса, вид на город, и никого нет, вообще никого, ни души. Я шла прямо по проспекту, вдоль, по горячему волнистому от гусениц асфальту. Не было разрухи, не было воронок. Но чет именно так я представляю себе постапокалипсис: всё, вроде, как и было, но всё совершенно нет так.

Читати далі

Кандидатник, ти де, коли Україна плаче?!

Жодного кандидата у Президенти не було сьогодні на церемонії Дзвону пам’яті в Міністерстві оборони. Ніхто з них не прийшов туди хоча б просто постояти в сторінці, підійти поспілкуватися з сім’ями загиблих, обійняти чиюсь маму. В усьому світі це церемонія. Якщо ти лізеш у лідери нації, ти повинен прийняти в цьому участь. А вони проігнорували. Бо там Порошенко, бачиш.

Читати далі

Давайте отличать конструктивную критику от откровенных залипух

Знаете, скажу страшное. Порошенко есть за что критиковать. И ещё более страшное скажу вам – это надо делать. Регулярно, как зарядку. Для общего тонуса и в качестве профилактики приступов величия. Как не крути, Президент страны – это нанятый нами наёмный работник, топ-менеджер, и мы должны контролировать его работу. В этом плане вопросов нет, не ошибается только тот, кто ни хрена не делает. Проблема в другом. В том, что чаще всего сталкиваешься не с критикой, а с предъявами. В классическом смысле этого слова.

Читати далі

Бой за Донецкий аэропорт продолжается! (видео)

Ни у одной нации в новой истории нет такой битвы, где 120 человек спецназа сначала выбивают из здания 150-200 врагов с боевым опытом, а потом это здание удерживается при всех попытках его взять вплоть до его полного разрушения. Наши ребята выдержали обстрелы, холод и жажду, выдержали травлю газами, выдержали два подрыва, и даже когда на них обрушилось 4 этажа, когда многие погибли под завалами, живые вытянули раненных и не ушли. Это величайшая страница нашей военной истории.

Читати далі

Петро та Марина Порошенки вшанували пам’ять захисників Донецького аеропорту (виступ, фото, відео)

«Ніколи не забудемо героїчного подвигу і не пробачимо ворогу. І не зрадимо того, у що віримо і за що боремося. Відбудуємо аеропорт Донецька, і на його високій диспетчерській вежі завжди майорітиме український прапор, який «кіборги» піднімали знову і знову під кулями і снарядами. Аеропорт стане кращим, сучаснішим. Там злітатимуть і сідатимуть літаки звідусіль. І завжди будемо пам’ятати наших героїв. Вічна пам’ять полеглим героям! Слава живим захисникам Донецького аеропорту!», – Петро Порошенко.

Читати далі

Новини науки. 14-20 січня 2019 року

Минулий тиждень був багатий на наукові події. Ви маєте змогу ознайомитись із новинами в галузі фізики, космічної біології, екології, генетики та медицини. Є цікавинки і в галузі кліматології, історії України та археології

Читати далі

Когда пришел 3,14ец

Мир вокруг терял привычные очертания. Под ногами дрожало. Мозги отказывались принимать как факт, что всё изменилось, мозги инертны, они зубами цеплялись за привычные алгоритмы, растопыривались когтисто, как кошак в ванной. И ты ещё не знала, что это только начало… А потом к нам пришла колонна из Славянска. И, наверное, именно с ней на танке, уродуя новенький асфальт, въехал 3,14ец.

Читати далі

Про хомячків

Кожні вибори у нас – це як відкритий сезон тотального полювання на хомячків. Коли авантюристи та пройдисвіти всіх мастей змагаються між собою – кому вдасться заманити в пастку пустих обіцянок якнайбільше тупих ховрахів. Завдяки законам демократії хомячки на короткий час гарантовано відчувають себе центром всесвіту – які всім потрібні, яких всі люблять, яким всі все обіцяють, яких підкупляють, від яких все залежить…

Читати далі

Передвиборні тактики та стратегії Жулі Володимирівни

Той, хто в свою перемогу не вірить, уже наперед готує ґрунт для оскарження результатів, підняття хвилі громадського невдоволення тощо. Це набагато легше робити, якщо ти ще напередодні самого волевиявлення скрізь заявляв, що “ця кампанія буде абсолютно жахливою, усе фальсифікують, готують наймасштабніші застосування адмінресурсу та фальшувань” тощо.

Читати далі

Никогда не стоит забывать причины

У обвала нашей экономики в 2014-м, у потери Крыма, у войны на Донбассе началом были газовые контракты Тимошенко-Путина. Наша промышленность не могла вытянуть такую цену, они истощили нашу экономику, и это потом потянуло за собой Харьковские соглашения за “скидку”, отказ от Ассоциации. Именно контракты Тимошенко ослабили нас настолько, что мы превратились в лакомую цель для агрессора.

Читати далі

Радио тысячи Соловьёв

Вчера 20-летний россиянин в Норвегии, в Осло, ранил женщину ножом в супермаркете. Был задержан. Сейчас его проверяют на связи с террористическими организациями и подозревают в психических расстройствах. Не понимаю, о чём речь. Связь с террористической организацией очевидна. У него гражданство террористической организации.

Читати далі