Петро Порошенко в Давосі: зустріч з Генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем

Окрему увагу було приділено наслідкам агресії РФ проти України в районі Чорного та Азовського морів. Співрозмовники наголосили на необхідності негайного звільнення РФ українських моряків, суден та забезпечення вільного судноплавства Керченською протокою відповідно до міжнародного права. Президент України та Генеральний секретар ООН детально зупинилися також на питаннях звільнення українських заручників, які незаконно утримуються в Росії.

Читати далі

Я не люблю пользоваться обсценной лексикой, но…

Я пытался работать над собой и пару раз вместо lábia majóra pudéndi я мысленно ей сказал – «Ваши высказывания далеки от истины, и я смею утверждать, что они характеризуют вас как крайне неискреннего человека». Это было до вчерашнего дня. После оглашения титула «Единственного политического киборга» я решил, что в данных обстоятельствах правила хорошего тона мне не по зубам.

Читати далі

Я вчера почувствовал врага в Киеве

Сказать, что вчера фейсбук взорвался, значит, ничего не сказать. Армия как и тогда, год назад, зарычала. Лязгнула траками, стала материться на все голоса, звякнула боевыми наградами и загремела протезами. Я не знаю, сколько голосов пообещали Юле ее политтехнологи, расписывая сценарий шоу. И всё, конечно же, получилось. Вот только с точностью до наоборот. Новоиспеченного «политического киборга» украинское воинство запомнило, навсегда! А ветераны войны с Россией и подавно.

Читати далі

Петро Порошенко у Давосі: зустріч з Федеральним канцлером ФРН Ангелою Меркель (фото)

Співрозмовники також обмінялися думками щодо запобігання російському втручанню у президентські вибори в Україні. Федеральний канцлер відзначила реформи в Україні та важливість їх продовження. Петро Порошенко та Ангела Меркель також обговорили ризики для енергетичної безпеки ЄС.

Читати далі

Петро Порошенко у Давосі: зустріч з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард (фото)

Директор-розпорядник МВФ відзначила лідерство Президента у проведенні реформ в Україні і висловила впевненість в успішній реалізації всієї програми співпраці протягом 2019 року.

Читати далі

Росія втручається у вибори в Україні – Президент в інтерв’ю Bloomberg

«Ми вживаємо заходів для мінімізації та зупинки російського впливу. Знаєте, що є найкращим рішенням? Сподіватись на відповідальне голосування людей», – сказав Президент Петро Порошенко.

Читати далі

Коштом «Батьківщини»

Видання «Слово і Діло» проаналізувало фінансову діяльність партії «Батьківщина». Фанати «Батьківщини» таких досліджень не читають, а на думку всіх інших партії Юлії Тимошенко явно чхати. Що цікавого ми дізналися з того аналізу?

Читати далі

В стране победившего киборг-пиара

Сегодня, 16-го января 2022-го года, наша маленькая, но гордая страна отмечает светлый праздник Дня киборгов! На сцену выходит Президент Украины Юлия Владимировна Тимошенко. Здесь собрались киборги всех профессий и областей жизни. Вы можете видеть в кадре Информационного Киборга Юрия Бутусова, Дронного Киборга Юрия Касьянова, Министра обороны киборг-генералиссимуса Семенченко… За ними видны бесконечные ряды почётных киборгов промышленности и образования, гуманитарных и естественных наук…

Читати далі

РФ уже давно воюет сама с собой

Московская элита на протяжении многих веков ненавидит реальную и настоящую россию так, как ее сегодня ненавидит весь цивилизованный мир. Сегодняшнее отношение к “реальной россии ” у такой элиты и всего российского общества – это просто апофеоз многовековой ненависти к самим себе настоящим и стремления казаться совершенно другими.

Читати далі

Вона – лузер

Отже, констатуємо: креатив – лайно, афтур – … Ну тобто змісти генерувати не може. І це особисто на мене діє заспокійливо. Вона як тая кобра, що пережила свою отруту, втрачає хист, втрачає хватку, втрачає впевненість в собі. Метушиться, хапається то за одне, то за інше, мавпує чужі ходи та тактики, біжить, біжить за лідером – і безнадійно відстає.

Читати далі

Звернення Президента з нагоди 90-річчя з дня народження Патріарха Філарета (відео)

«Висловлюю Вам, Ваша Святосте, глибоку повагу та вдячність. Бажаю Вам, істинно народному українському Патріархові і Героєві України, міцного здоров’я, радості і Божої ласки на многії і благії літа!» – Петро Порошенко.

Читати далі

Я буду голосовать за себя

Я не хочу голосовать за человека и образ, придуманный ему политтехнологами. За Порошенко, как за человека, я проголосую в последнюю очередь. Потому что кроме того, что кандидат – это человек, есть еще один критерий, главный – кандидат-дело и кандидат-результат. Я всячески буду поддерживать Порошенко. Не просто поддерживать, но и делать все, что смогу, для его победы. И дело не столько в личности Порошенко, сколько в том, что он уже сделал.

Читати далі

Ранкова стрічка приємних новин. 23 січня 2019 року

Мокшанські літаки падають; судна-контрабандисти вибухають, палають і потопають; Йосип Кобзон нарешті дочекався скасування санкцій ЄС. Отже все йде за планом. Сьогодні багато приємних новин. Вони різноманітні та обнадійливі. На всі смаки: дипломатичні, політичні, економічні, аграрні. А я б звернув вашу увагу на останню новину: наш Юрій Анікєєв, якого рашка дискваліфікувала за вишиванку, став чемпіоном світу з шашок! У Господа неймовірне почуття гумору.

Читати далі