Ви дійсно вірите в “рейтинги”, де “лідирують” клоун і фурія брехні?

Прихильник Порошенка чи прихильник Тимошенко/Зеленьского – це насправді не вибір кращої стратегії розвитку країни, це глибока ментальна, розумова, інтелектуальна прірва в свідомості людини. Це як різниця між людиною розумною та рибкою гуппі, в якої відсутній мозок: розумна людина ніколи не погодиться перейти на рівень безмозкої тваринки, а людина зі свідомістю гуппі ніколи не зможе вже стати людиною.

Читати далі

Про адекватність порівнянь

Не про зілєнського, а про кон’юнктурників, які повелися на зілєнського. Кон’юнктурники шута – це суцільний ефект Даннінга-Крюгера. Це коли не дуже розумні люди з великою самооцінкою роблять невірні висновки, паралелі, бо нездатні правильно оцінити рівень свого інтелектуального розвитку і, власне, не здатні розвиватися. Еталонний приклад. В чому він проявляється? Хоча б в неможливості робити правильні порівняння.

Читати далі

ОБСЕ: война, мир и гендер

“В ОБСЕ СЧИТАЮТ, ЧТО ГЕНДЕРНОЕ РАВЕНСТВО ПОСПОСОБСТВУЕТ МИРУ НА ДОНБАССЕ…” Гендерное равенство, короче, прекратит агрессию в Украину. Так свидетельствует опыт господина Эртурула Апакана, турка из Измира. Человека, на родине которого до сих пор убивают около 200 женщин из-за чести семьи. Боже, дай нам выжить среди этой смертной любви и прекрасных советов.

Читати далі

ДНРия в Киеве

Проект экс-министра доходов и сборов Александра Клименко отметил Новый год. Они смешные, нескладные и уродливые, как персонажи фильмов ужасов 80-х. Но стоит не забывать, что именно таких россияне поставили руководить оккупированными территориями. И эти ровно на это же рассчитывают.

Читати далі

Какого Президента вы будете выбирать 31 марта?

В конце марта мы будем выбирать Президента Украины. А сам Президент – это кто для нас?! Менеджер, директор Украины, уборщик в наших подъездах, человек, который должен всем сразу сделать хорошо, ваш вариант?!

Читати далі

Фирташ торжествует

Любой облгаз имеет с этого схематоза в неделю сумму большую, чем им могут впаять максимальный штраф за все время. Это если впаяют. А вот с доначислением потребления по завышенным нормам, которое увидели даже в ФБ тысячи человек, НКРЕКП делать ничего не будет. Проверок за это нет. Владимир Борисович, смотрите, какие они черти и беспредельщики, а я предупреждал.

Читати далі

Нацполіція проводить службове розслідування за фактом побиття авіаконструктора у Києві

Раніше ЗМІ повідомили, що в Києві біля метро “Шулявська” кілька людей, в тому числі двоє патрульних поліцейських, побили 81-річного авіаконструктора заводу “Антонов” Віктора Ковальського. За словами самого Ковальського, який брав участь в проектуванні легендарного літака “Мрія”, його нібито переплутали з валютним міняйлом. За фактом інциденту з побиттям співробітника заводу ім. Антонова в Києві відкриті дві кримінальні провадження.

Читати далі

Як безкоштовно отримати календар «Військова еліта Української революції 1917-1921 років» (зразок заявки, фото)

Календар «Військова еліта Української революції 1917-1921 років» на 2019 рік підготовлений Українським інститутом національної пам’яті на основі однойменної серії арт-плакатів. Примірники календаря розповсюджуються на безоплатній основі на підставі звернень, які надходять на адресу Інституту.

Читати далі

Про ризики для світової спільноти від прецеденту встановлення однією країною повного контролю над морем (відео)

Головний консультант відділу зовнішньоекономічної політики Національного інституту стратегічних досліджень (НІСД) Іван Ус розповів про ризики для світової спільноти від прецеденту встановлення однією країною повного контролю над морем.

Читати далі

ГУР: Росія планує чергову провокацію проти України

Для посилення наслідків антиукраїнської інформаційної кампанії не виключено здійснення Росією диверсій на власних об’єктах критичної інфраструктури, з подальшим звинуваченням української сторони у причетності до їх скоєння.

Читати далі