Вісті з фронтів. 15.03.2023. Частина ІІ (відео)

Друга, фінальна частина відповідей на запитання підписників після ефіру на 5 каналі 13 березня 2023 р.

Читати далі

Військова каста

Україні точно потрібні офіцери? Хто прийде у військо через 5 років? Чи буде кому прийти на зміну нинішньому поколінню? Підпишіть петицію, будь ласка.

Читати далі

Т-90М «Прорыв» не танк… артиллерия (видео)

Из-за нехватки артиллерии и пропорционального распределения БК для неё, РОВ применяют танки в несвойственной для них функционабельности. При этом не Т-62, Т-72, а Т-90 – самый дорогой танк у РОВ!

Читати далі

Збиття безпілотника MQ-9 Reaper зробить росії лише гірше (відео)

Які будуть наслідки російської провокації 14 березня, коли над акваторією Чорного моря було збито американський безпілотник MQ-9 Reaper? Дрон ішов без зброї, за маршрутом над міжнародними водами, який є незмінним уже протягом років, там американські розвідники літають щодня.

Читати далі

Українське мистецтво виживання

Гомо постсовєтікус у плані здатності до виживання стоїть на плечах велетнів, для яких воно було головною професією. Якщо оцінити життєписи всіх моїх родичів, які померли своєю смертю, з точки зору вміння виживати у скруті і повному пеклі, то сухим залишком їхнього життя буде всього лише виживання, тобто продовження роду.

Читати далі

14 тез про московську деспотію

Московське царство, Росія, імперія, СССР, РФ. Правильно називати все це московською деспотією, яка послідовно ховалася за різними вивісками. Вона була, є і буде цивілізаційно безплідною, антицивілізацією, екзистенційною загрозою для західної цивілізації.

Читати далі

Іншого шляху немає і не буде

Подекуди трапляється теза: для УПЦ мп є різні шляхи – ПЦУ, росія чи щось «під владою Вселенського Патріарха». Після вручення Томосу єдиною Українською церквою є ПЦУ, і територія України – її канонічна територія. Тому для тих, хто не бажає бути в московській церкві, шлях один – до ПЦУ.

Читати далі

Не вчити людей – це злочин (відео)

Якщо ви чуєте, що когось із ваших близьких не навчали перед відправкою на фронт, то не мовчіть. Бо хтось підробив документи, хтось займався фальсифікацією. Вони повинні робити свою роботу якісно. Бо це життя людей. Це життя держави.

Читати далі

Чим підтримає Шмигаль армію та бізнес

«Всі податки, які платять громадяни та бізнес, підуть саме на оборону та безпеку, на нову зброю, техніку та краще забезпечення української армії», – вкотре заявив прем’єр Шмигаль. Також він пообіцяв і надалі, як і в 2022 році, допомагати бізнесу вистояти.

Читати далі

Санкції на часі. 15.03.2023 (відео)

Літаки – принаймні польські і, можливо, і словацькі МіГи – Україна таки отримає швидше, ніж сподівалась. А там і до F16 дійде. А тим часом основи фінансування рашистської воєнної машини продовжують стончуватись.

Читати далі