Чому я не підтримаю Зеленського

Зелені не розвивають українські виробництва. Зелені максимально збагачують своїми закупівлями іноземних виробників. З якого лиха я маю підтримувати такого президента і відмовляти у підтримці президенту, який справді зміцнював українську економіку?

Читати далі

Не треба дурити військових. Це погано закінчиться

Верховна Рада готується до розгляду змін до державного бюджету на 2023 рік. Обіцяна головою ВР Стефанчуком робоча група з виплат військовим не створена! Запропоновані зміни до бюджету не стосуються повернення додаткової винагороди в ЗСУ!

Читати далі

Так народжуються нові проєкти (фото)

Від сьогодні в нас народився новий волонтерський проєкт – вантажний шиномонтаж на базі морського 20-футового контейнера та вантажівки-мультиліфту Foden.

Читати далі

Порошенко: Забродський – це символ нової української Армії (відео)

«Легендарний комбриг, блискуча англійська, повага величезної кількості наших партнерів, участь у Рамштайні. І зараз ми благословляємо його на те, щоб керувати ЗСУ, армією, яка підтримується народом», – наголосив Порошенко з трибуни Верховної Ради.

Читати далі

Большая подстава для высокого гостя в Москве

Сегодня и завтра лидер Китая Си Цзиньпин проведёт весьма неоднозначные встречи с разыскиваемым МУС за военные преступления владимиром путиным. Весьма неоднозначные во всех отношениях как во внешне-, так и во внутриполитическом контексте.

Читати далі

Санкції на часі. 20.03.2023

Весняна кампанія визначатиме подальший перебіг і завершення війни. А санкції підточують економічну базу ворога, в той час як Україні продовжує надходити допомога.

Читати далі