Российское командование возвращает к жизни танковые десанты

Российское командование возвращает к жизни танковые десанты – тактику эпохи Второй мировой войны. А связано это с тем, что потери ББМ (БМП, БМД, БТР…) в РОВ не успевают компенсировать.

Читати далі

Хто ці «русскіє люді»?

Читання російських текстів по історії нагадує прорубування мачете дороги в джунглях. Основне заняття московських істориків приховати, що земля, на якій з’являється чобіт російського солдата, ніколи не була пустою і мала свою історію.

Читати далі

Порошенко привіз техніку у підрозділ ППО на Півдні (фото, відео)

Привезли хлопцям вантажівку DAF, запасні шини, а також монітори, генератор та іншу необхідну техніку, яку замовили військові. «Ви їх ніколи не бачите, але, можливо, саме ваше життя врятоване ними», – пояснює Порошенко.

Читати далі

Крымский фетиш (видео)

Рытьё окопов и установление фортификационных сооружений стали в последнее время во временно оккупированном Крыму неким фетишем. Вместо очередного “рекордного” туристического сезона ведётся подготовка к обороне. Пакуйте чемоданы, окопы не помогут.

Читати далі

Санкції на часі. 10.03.2023 (відео)

Кремлівські пропагандисти не бачать неприємного для себе висновку: чим більше допомога США і союзників, тим більше зацікавлені вони в перемозі України.

Читати далі