Топ-посли воєнного часу

«Топ-ліст» десятки найпотужніших послів України воєнного часу (в алфавітному порядку, бо всі вони – сучасний цвіт української дипломатії). Вдячні всім українським дипломатам і всім воїнам ЗСУ за самовіддану службу на захисті України.

Читати далі

Колись цей котел із жабою закипить

Так, ніхто прямо завтра в Гаазький трибунал Путіна не привезе. Це факт. Але рішення Міжнародного кримінального суду про арешт Путіна матиме наслідки. І наслідки серйозні.

Читати далі

Вісті з фронтів. 17.03.2023

• Противник продовжує підсилювати угрупування артилерії у складі оперативної групи “Білгород” на Харківському напрямку. • Оперативна група російських військ у Придністров’ї продовжувала підвищення рівня боєготовності та боєздатності.

Читати далі

Порошенко знову їде на Схід (фото, відео)

Петро Порошенко з волонтерами зібрали нову партію техніки для військових, яку завтра відвезуть на Східний фронт: генератори, монітори, планшети, дрони, автомобільні радіостанції, акумулятори, зарядні пристрої, Старлінки та іншу техніку на суму близько 6 млн грн.

Читати далі

Вітаємо Михайла Забродського з призначенням на посаду в керівництві ЗСУ!

На фронті він зараз дійсно куди потрібніший, бо такі досвідчені та сміливі воїни, як Михайло, – на вагу золота. Згідно з законом, Михайло Забродський складає депутатський мандат.

Читати далі

10 хороших новин 16.03.2023

Лаптям у Брянській області хочуть вписувати у рахунки за комуналку витрати на ППО. Коли піднялися вий та вонь, було заявлено, що все це неправда. Потім їм пояснили, що таке вебархів, і вони заявили, що це була хакерська атака.

Читати далі

Санкції на часі. 17.03.2023 (відео)

Комісія ООН видала звіт щодо злочинів, вчинених під час російської агресії. Подібні звіти надзвичайно важливі як основа для майбутнього міжнародного засудження і переслідування злочинців.

Читати далі