Вісті з фронтів. 14.03.2023. Частина І (відео)

Відповіді на запитання підписників після ефіру на 5 каналі 13 березня 2023 р. • Ситуація на фронті. • Чи може рф втратити свою боєздатність? • Деокупація якої частини України стане ключовою? • Чому росіяни змінили тактику ракетних обстрілів? • Північне прикордоння України під постійним ворожим обстрілом.

Читати далі

150 генераторів від Порошенка, «Справи громад» і «Рошена» (фото, відео)

Техніка буде використана для оснащення мобільних майстерень і лазень. Щоб прискорити їх виготовлення, створений третій майданчик для виробництва. Критична потреба армії у таких машинках вимірюється у багатьох сотнях.

Читати далі

Вектор на Китай вже на порядку денному Банкової

Є обґрунтований сумнів, що Зеленський і Ко насправді збираються вести Україну в Євросоюз. І справа не лише у авторитарних тенденціях чи переслідуванні реформаторів. Зрозуміло, що вбік рф ніхто і не подумає подивитися. Але є інший, цілком привабливий для ОП напрям.

Читати далі

Навальный и большая ФСБ

Нашумевшее вручение статуэтки “Оскар” документальному фильму “Навальный” – образчик удачного внешнего информационного вторжения, которое породило большой резонанс в стенах Кремля.

Читати далі

Кадровий голод МЗС

В МЗС є чимало фахових людей, які з подивом прочитали пост міністра про відсутність компетентних у службі і необхідність пошуку по інтернет саме послів. А чому б бажаючим доєднатися до української дипломатичної сім‘ї не почати з низових посад?

Читати далі

Агенты кремля в американском политикуме

В настоящее время кремль запускает в США масштабную антиукраинскую кампанию, призванную подорвать доверие и дискредитировать Украину в глазах простых американцев через ретрансляцию украинофобии, используя обе партии. Основным ретранслятором украинофобии должна будет стать Тулси Габбард.

Читати далі

Є надія, що виплати військовим будуть повернуті

Уряд підтримав законопроєкт про збільшення видатків державного бюджету на 537 млрд грн.  З них понад 518 млрд грн пропонується додатково спрямувати на сектор безпеки й оборони. Проте осад залишився щодо недоторканих видатків на дороги, марафони, зарплати і підвищення кваліфікації.

Читати далі

Санкції на часі. 14.03.2023 (відео)

Профіцит зовнішньої торгівлі росії знизився в 2,8 рази. Експорт є джерелом валютних надходжень, із яких фінансується насамперед війна. Але санкції поступово удушують і експортні можливості агресора.

Читати далі