Порошенко: Герої Бузкового парку – це наші нові Герої Крут (фото, відео)

Порошенко у Херсоні зустрівся з бійцями місцевої тероборони, які у перші дні вторгнення голіруч намагалися зупинити російські танки. Ті, хто вижив після важких поранень, зараз не можуть отримати ані статусу, ані допомоги від держави.

Читати далі

Про Фрідмана та його друга Авена

Коли всяка російська пліснява каже, що ці люди нам дуже сильно допомогли, і, взагалі, вони – майже українці, можу вам сказати, що вони майже колумбійці і набагато більше помогли не нам, а найбільшій кримінальній організації всіх часів – колумбійському наркокартелю Калі.

Читати далі

Влада звільнить Лавру… Можливо

Вся стрічка в намірі зеленої влади до 29 березня викинути московських попів із Києво-Печерської лаври. Забагато питань. Почекаємо 29 березня. Побачимо, чи зробить влада те, що так гучно декларує.

Читати далі

Гільйотина для бізнесу

Ще раз про «вирішення» проблеми з блокуванням податкових накладних. Цю гільйотину для бізнесу як явище слід скасувати, доки ДПС не очиститься настільки, що там працюватимуть люди, здатні до справжнього діалогу з бізнесом.

Читати далі

Працювати доведеться всім

Знову бачу в коментарях класичне «от хлопці з фронту повернуться і наведуть порядок». Є погані новини. Так не буде. А якщо буде, то вам не сподобається.

Читати далі

В Бахмуте уничтожена группировка ЧВК «Вагнер»

Следует знать, что в составе ЧВК “Вагнер” как минимум 4 группировки, и аннигиляция в Украине в настоящее время проводится только двух из них. Другие две остаются не только в полной комплектации, но и в полной боеготовности к действиям.

Читати далі

Вісті з фронтів. 11.03.2023

Інформація щодо оперативної обстановки та сил і засобів окупаційних військ на Сватівському, Куп’янському та Лиманському операційних напрямках.

Читати далі

Санкції на часі. 11.03.2023 (відео)

Наші головні союзники працюють разом. Питання України – виробити прозорий і ефективний механізм використання допомоги, а також зробити все для вступу до НАТО і ЄС.

Читати далі