Якщо ви хочете допомогти дітям загиблих

У багатьох із вас є діти. І ви всі прекрасно знаєте, що дуже часто речі, які ми купляємо дитині, або жодного разу не вдягали, або вдягали 1-2 рази. У нас величезний запит по потребах дітей загиблих Героїв.

Читати далі

Мартовские рекорды ВСУ

Уничтожая российские комплексы ПВО, мы не просто уничтожаем вражескую единицу техники в зоне БД, но и воздействуем на обороноспособность самой россии, которую она очень долгое время не сможет восстановить, а в настоящее время становится все более уязвимой.

Читати далі

Владні експерименти, і вкотре невдалі

Читаю в інтерв’ю голови податкового комітету Гетманцева про те, що податок на виведений капітал не цікавий бізнесу. Допоки будете юзати податок на виведений капітал, не розуміючи його суті, змісту і ролі для держави? А чи спитали ви про це у самого бізнесу?

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 29.03.2023

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Из Крыма в Гаагу».

Читати далі

Вісті з фронтів. 31.03.2023

Сьогодні Сіверський “виступ”… Зокрема розглянемо більш детально північний фланг (Лиманський напрямок), а також частково торкнемось ситуації на південному фланзі, який ми вже розглядали вчора.

Читати далі

Санкції на часі. 31.03.2023 (відео)

Засекречені чи невказані витрати російського бюджету до 24 березня зросли до $31 млрд, що становить понад третину бюджетних видатків країни. Збільшення секретних витрат у росії підкреслює зростання витрат, пов’язаних із війною.

Читати далі