Политика несбывшихся ожиданий

Путин все глубже прячется в свою раковину и выдает публике далёкие от ее ожиданий результаты. Он слишком многим видится отстранённым и слабеющим руководителем, своеобразным усреднённым вождём эпохи “пышных похорон”.

Читати далі

Зачем «украинским ДРГ» врываться в глухие российские деревни?

У Украины нет ни одной причины врываться в эту глушь. В России есть масса причин устроить инсценировку или замаскировать какой-то инцидент.

Читати далі

«Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців»

Якщо, на думку міністра освіти, історії мають вчити «батьки вдома не під примусом», то навіщо тоді школи? Тоді ми втратимо ще одне покоління, яке виросте на російській брехні про нашу новітню історію і один народ?

Читати далі

50 відтінків схематозу грального бізнесу

Влада створила мегасхему ухилення від оподаткування, від валютного контролю, для виведення коштів за межі України, використовуючи гральний бізнес. Держбюджет щороку недоотримував понад 50 мільярдів гривень. Конвертаційні центри переїхали до владних кабінетів.

Читати далі

Ми приречені на перемогу

Гарна новина. Поки воює Україна, Європа в безпеці. Погана новина. Якщо Україна впаде, жодна з країн Європи (крім Британії), не зможе зупинити РФ. Ніхто. Це не жарт і не перебільшення. Це просто констатація факту.

Читати далі

Розпад Росії. Путін апелює до глибинних страхів еліти та рядових росіян

Однотипні заяви Сергія Шойгу, Володимира Путіна та Дмитра Медведєва протягом п’яти днів цілком вкладаються у тренд «великого повороту» від наративу «Київ за три дні» до наративу «перемога за будь-яку ціну» задля уникнення розплати.

Читати далі

Вісті з фронтів. 02.02.2023

Противник закінчує перегрупування своїх сил та засобів на Вугледарському напрямку. Протягом наступних двох тижнів варто очікувати зростання інтенсивності штурмових дій противника на цьому напрямку.

Читати далі

Санкції на часі. 02.03.2023 (відео)

ЄС переключає свою увагу з прийняття нових санкцій проти Росії на забезпечення дотримання вже існуючих. У поле уваги потраплять і треті країни.

Читати далі