Stryker. Американський універсал для ЗСУ (фото, відео)

Усе йде до того, що весною буде спекотно, і не останню скрипку в розпалюванні цього полум’я зіграють українські «страйкери», для яких зараз союзники готують екіпажі. Самі американці порівнюють страйкерні бригади зі швейцарським складаним ножем на полі бою.

Читати далі

С первым днём весны и 21-м днём без массированных ракетных ударов

Три недели российские оккупанты не осуществляли массированных ракетных ударов по Украине, и это заставляет задуматься над причинами их отсутствия, ведь к 24 февраля боекомплект у РОВ был накоплен.

Читати далі

Ми. Про песимізм, оптимізм і «що робити»

Песимісти бачать, як ми ходимо граблями по колу. Оптимісти вірять, що резерв див ще не вичерпаний. І ті, і інші мають правдиву емоцію щодо реальності. Хочемо іншу реальність? Маємо творити МИ, яке єднатиме навколо цінностей, ідей і бажання це реалізувати.

Читати далі

Справедливість дожене кожного упоротого жижиталізатора

Сплачувати штрафи через ДІЮ небезпечно! Люди платять штрафи через Дію, гроші списуються з рахунків, але штраф залишається. Жижиталізатори красиво цифровізують лише одну ланку іржавого ланцюга. А те, що в цілому він працює, як і раніше, криво – «то не до нас питання», не дивіться нагору, ось краще подивіться, як блищить оцей шматочок.

Читати далі

О целесообразности дальнейшего удержания Бахмута

Сейчас будет множество мнений дельных и не особо, а так же инсинуаций и откровенных фейков на эту тему. Но в действительности только Генштаб ВСУ знает, что целесообразно, а что нет, по Бахмуту. Сохраняйте критическое мышление.

Читати далі