Справа проти Коболєва політично вмотивована

ВАКС допомагає САП заткнути рота всім. Ваша справа – мовчати, сигналізують нам. Прикро, що в цьому задіяні антикорупційні органи, які покликані боротися зі зловживаннями, а не карати тих, хто протистояв зловживанням в енергетичному секторі.

Читати далі

Хайп на чужій крові

Будь-ласка, припиніть це знущання. Редиска «Азовсталь», горілка «Бахмут», морозиво «Окоп під Ізюмом», коктейль «Розстріл у Бучі». Просто припиніть. Це неправильно. Це не був ваш бій, це не була ваша трагедія. Ви тут ні до чого.

Читати далі

Резерви для повернення доплат військовим є

Уже тиждень очікуємо на створення робочої групи з питання повернення всім нашим військовим доплати у 30 тисяч гривень. Натомість дочекалися заяви міністра Резнікова про заощадження і справедливість! Заощадження на виплатах військовим під час війни?!

Читати далі

«Дієві» маніпуляції

У «Дії» провели опитування “чи залишати 8 березня вихідним днем?” з цілком очікуваним результатом: більшість за збереження вихідного. Це не має нічого спільного з «електронною демократією» і обов’язково буде використано під час наступної виборчої кампанії.

Читати далі

Порошенко передає у війська вдосконалені комплекси БПЛА Poseidon (фото, відео)

Петро Порошенко з волонтерами ГО «Справа громад» підготували для фронту ще два комплекси на базі БПЛА Poseidon і вантажівок DAF. Загальна сума передачі – 30 509 214 гривень, половину яких традиційно сплатив Порошенко.

Читати далі

Вісті з фронтів. 07.03.2023. Частина І (відео)

Відповіді на запитання підписників після ефіру на 5 каналі 06 березня 2023 р. • «Найбільша танкова битва під Вугледаром». Красива метафора чи чітке визначення? • Чи є план на перемогу у військово-політичного керівництва? • Мобілізація на росії. Цифри. Резерви. • Чи «ремонтують» танки від західних партнерів? • «Великий» наступ росіян. Чи підемо ми в контрнаступ?

Читати далі

Санкції на часі. 07.03.2023 (відео)

Намір країн Великої сімки і ЄС боротися з контрабандою нафти і піддавати санкціям компанії і країни, яких на цьому впіймають, звужує для росії можливості обходити санкції. Це посилить ефект уже накладених санкцій.

Читати далі