Стратегия бьет тактику

Никто не может предсказать крах монстра. Они всегда падали ВДРУГ. Не спрашивай “КОГДА”, а спрашивай себя “что я сделал сегодня, чтобы это наступило быстрее?”. Он упадет, и скорее раньше, чем позже. Всем нам надо набраться терпения. И всем надо пахать! Прорвемся!

Читати далі

Чого хочуть порохоботи?

Мені в коменти пишуть багато гидоти. Але час від часу виринає оце питання рівня крику: “Чого ви хочете взагалі? Ну от чого? Навіщо вся оця ваша незгода з владою?”. Навіщо? Гаразд, я відповім.

Читати далі

Ціна херсонських кавунів і мелітопольської черешні

Гроші збираються зараз дуже важко. Бо війна вже відійшла від домівок більшості, бо вже можна помріяти про мелітопольську черешню. Ні, це добре, просто дорого. Дуже дорого. Допомагайте.

Читати далі

Росія за дужками great nation

Фасад Брюссельської опери декоровано світлинами зруйнованого Маріупольського театру. Види розбомблених музеїв і розстріляних пам’ятників вражають західну уяву дужче й переконливіше, ніж скалічених жертв і заплаканих дітей. І не тому, що Захід такий цинічний.

Читати далі

Похоронные хроники московии 29.03.2023

На восполнение убитых, раненных, пленных, на восстановление боеспособности и ротационные потребности РОВ каждый месяц требуются более 50 тыс тел. А мобилизационный потенциал РОВ в месяц составляет 20 тыс тел.

Читати далі

Московським попам не місце в українських історичних церквах

Після 29 березня адепти мп мають залишити Києво-Печерську Лавру. З дня отримання Томосу і постання автокефальної Православної Церкви України, визнаної світовим Православ’ям, це стало питанням часу. Час прийшов. Українські святині мають бути в Українській Церкві. І це не має обмежитися лише Києво-Печерською Лаврою.

Читати далі