Вісті з фронтів. 28.03.2023. Частина I (відео)

Відповіді на запитання підписників після ефіру на 5 каналі 27 березня 2023 р. • Бої за Бахмут руйнують плани рашистів. • Нова Каховка – чи відійшли посіпаки путіна? • Коридор ЗСУ до Азову – перерізати сухопутний шлях московитам. • Інтерв’ю генерала Віктора Муженка – основний посил. • Ситуація на фронті. Що змінилося за тиждень?

Читати далі

Санкції на часі. 28.03.2023 (відео)

Нічна атака рашистів дронами по українських містах нагадує союзникам України: настав час нового санкційного пакету. Також стають очевидними сфери для пріоритетного застосування подальших санкцій.

Читати далі

Типи колоніалізму та український колоніальний досвід

Україна має поступово, але ґрунтовно та методично роз’яснювати собі та світові різні аспекти багаторічної колоніальної поведінки Росії та її неоколоніальні мотиви та методи в нинішній збройній агресії.

Читати далі

Т-54. Росія починає захлинатися (фото, відео)

Близький той момент, коли ми технологічно почнемо перевершувати ворога і в бронетанковій техніці. Коли кілька сотень модернізованих західних танків будуть перевершувати в середньому те, що може підняти зі сховищ Москва.

Читати далі

Чи отримає Лука ядерну зброю від кремля?

Це заздалегідь продуманий крок Кремля у рамках реалізації ним власної стратегії ведення нинішньої війни. Головна причина – залякування та подальша “ескалація”, причому не стільки України, скільки інших “гравців”.

Читати далі

Це не погроза судами Лінча, це наша реальність

Закон повинен бути. Чесні судові рішення, прозорість, невідворотність покарання, повне виконання соціального договору державою – це необхідність, цим не можна нехтувати. І особливо, владі.

Читати далі

Заглохший мотор автократии

Интерес к президенту Путину планомерно снижается. Появление подобной тенденции вызвано усталостью от главы государства. Ранее Путин снимал сливки, присваивая себе достижения времён стабильности. Теперь же он все чаще и чаще выступает в роли магнита плохих известий.

Читати далі