Похоронные хроники московии 24.03.2023

Рост потерь – это и есть российское наступление. Благодаря стойкости нашей армии оно проявилось не столько на карте, сколько на российских кладбищах. Вот что такое оборона Соледара, Бахмута, Авдеевки, Марьинки, Угледара…

Читати далі

Українська шуба з конопель отримала головну нагороду у Green Product Award 2023 (фото, відео)

Нагорода Green Product & Concept Award щорічно присуджується продуктам і концепціям, що виділяються з погляду дизайну, інновацій та екологічності.

Читати далі

Вести с фронтов. 24.03.2023

Вывод РОВ с левобережки Херсонской области вполне возможен, но только тогда, когда будет решён вопрос с освобождением Запорожской области. И в нынешних условиях никак не раньше.

Читати далі

Базова турбота про бійця (фото)

Наші лазні – саме базова, що стоїть в одному ряду з видачею форми та забезпеченням їжею. Поки боєць не одягнений, не нагодований і не може скупатися, ні про яке нормальне ставлення до особового складу говорити не можна.

Читати далі

Досить продавати авансом процвітання України

Червоною ниткою новинними каналами пройшла нова заява (тепер Єрмака) про те, що Офіс Президента не відмовляється від податкової реформи. Щоправда, після перемоги у війні. Що ж зроблено з податковою системою за останні 4 роки?

Читати далі

Україна у геополітичній грі Сі

Увага! Матеріал не розрахований на прихильників чорно-білого світу, дипломатії ідеалізму та популізму. Щоб вижити, треба думати та чіплятись за кожну можливу соломинку.

Читати далі

Санкції на часі. 25.03.2023 (відео)

Санкції цивілізованого світу проти росії діють, посилюючи тенденції. Країни, які використовувались для транзиту «паралельного імпорту» підсанкційних товарів, закривають ці лазівки під загрозою санкцій.

Читати далі