CБУ остаточно підтвердила особу Героя, розстріляного після слів «Слава Україні!»

Сьогодні Президент Володимир Зеленський надав звання Героя України Олександру Мацієвському, снайперу 163-го батальйону 119-ї окремої бригади ТрО Чернігівської області.

Читати далі

Информационная атака на танки Leopard 2

В ближайшее время в информационное пространство будут осуществляться вбросы с целью дискредитировать Украину как пользователя данных танков, так и саму немецкую технику.

Читати далі

росія не може знайти покупців на мільйони барелів дизеля

Незважаючи на знижки, що досягають третини від світових цін, дизель російського походження збирається в танкерах, що дрейфують в океані в очікуванні покупців.

Читати далі

Суто ринкове банкрутство

Це про той SVB, сіліконово-долинний, так би мовити, банк. У нас, коли банк виходить з ринку, або коли його вже виводять, бо сам не хоче йти, навіть мертвим не хоче, то всі шукають якусь зраду чи то схематоз банку, чи то підступні дії Нацбанку.

Читати далі

США допомогли Україні повернути предмети історичної спадщини, які викрали окупанти (фото)

Загарбники намагалися вивезти наконечник сокири бронзової доби, скіфські мечі та половецьку шаблю. 10 березня відбулася офіційна церемонія передачі предметів української історичної спадщини українській стороні.

Читати далі

Санкції на часі. 12.03.2023

Центробанк рф заявив про дефіцит доларів на росії. Чим менше у них буде доларів і євро, тим менше вони зможуть закуповувати і ремонтувати техніки, оплачувати корупційні схеми на Заході і фінансувати війну іншими способами.

Читати далі