Бегите, глупцы!

Когда я заговорил о Белгородской народной республике, Белгород смеялся. Тогда я советовал Белгороду строить линию обороны. Но не с юга, нет. От России. Выглядело как шутка. Теперь уже как единственный шанс. Был шанс «выйти». Уже придется «выпадать», сдирая куртку и кожу с локтей. Иначе будет еще хуже. Хватит кормить Москву. Хватит жить в обносках. Пора уже о себе подумать. Империя падет, республика устоит.

Читати далі

Порошенко з волонтерами передадуть у ЗСУ комплект радіостанцій Motorola (фото, відео)

«Генерал Залужний і генерал Забродський у блискучій стратегічній статті написали: щоб переконливо перемагати у цій війні, нам потрібно додатково ще 20-30 бригад. «І от бригадний комплект зв’язку тут зараз перед вами. Весь цей скарб коштує 6 мільйонів гривень. Як завжди 3 – з мене, 3 – з вас. І терміново на передок», – наголошує Петро Порошенко.

Читати далі

Нет никакого «россия здесь навсегда»

Нет смысла покупать квартиры в Крыму, если он однозначно вернется в Украину. Нет смысла раздавать российские паспорта на оккупированной украинской территории, потому что российской она не станет. Дети Украины не станут такими же недалекими, неграмотными, бессмысленно живущими до той поры, когда их просто как мясо кинут в очередную войну, – как дети россии. Потому что любое российское “навсегда” – до очередного Хаймарса. Любое российское “никогда” – до молниеносного украинского наступления.

Читати далі

«Шкідництво під час війни». Відомі українці закликають владу припинити переслідування волонтерів

Громадські діячі, журналісти, митці та освітяни закликають владу припинити свавільне необґрунтоване переслідування українських волонтерів, провести ретельне розслідування таких випадків та назвати й покарати ініціаторів репресій. Про це йдеться у зверненні громадських активістів, яке активно поширюється в соціальних мережах.

Читати далі

Ми наступаємо! (відео)

Ми наступаємо зразу на двох стратегічних напрямках. Запам’ятайте це відчуття. Ви все ще знаходитесь тут, у божевільній, вільній, сильній і неймовірно крутій Україні. Відчуйте це. Покатайте на язику це відчуття, нехай воно пробіжить морозом по хребту і хлюпне вам у кров трохи адреналіну, гордості та величезного бажання жити. Вересень. Продовжуємо!

Читати далі

Вічний ворог Росії

Зараз єдині наші вороги – дурість та, деякою мірою, доброта. Бо хтось колись таки скаже: “а давайте ж їх вибачимо. Деяких. Бо то було колись, а тепер пройшло 50-100-150 рокіів, вони вже інші…” Ось тоді буде ще одна війна. А не будемо надто добрі та дурні – залишимося вічними ворогами. Причому ми сильніші в цьому протистоянні.

Читати далі

Невтомне служіння – обов’язок королів

Пішла у вічність Їі Величність Королева Великої Британії, Єлізавета ІІ. Яка пробула на своїй варті змалечку і буквально до останнього подиху. І вона силою своєї особистості, твердістю, глибоким почуттям обов’язку підтримувала, в принципі, необов’язкову інституцію, яка могла б перетворитися на чисту декорацію. Але стала змістотворчою, стрижнем, який тримає ціле суспільство Великої Британії, втіленням самого духу британськості, якщо можна так висловитися. Хай спочиває з миром, відпочинок ця невтомна і стійка Королева заслужила як ніхто.

Читати далі

ДБР розпочало фільтраційні заходи у деокупованій Балаклії (фото, відео)

Мета заходів – унеможливлення підривної діяльності росіян та їхніх посіпак. Працівники ДБР спільно з іншими правоохоронцями ретельно відпрацьовують інформацію щодо осіб, які під час тимчасової окупації співпрацювали з агресорами, а також перевіряють тих, хто може становити загрозу національній безпеці. Час розплати наблизився. 

Читати далі

10 хороших новин 08.09.2022

США оголосили про новий пакет допомоги Україні. У пакеті: боєприпаси для Хаймарсів; чотири 105-мм гаубиці та 36 000 105-мм артилерійських снарядів; додаткові високошвидкісні протирадіаційні ракети (Harm); 100 броньованих високомобільних багатоцільових колісних машин (HMMWV); більше 5000 протитанкових систем; 1000 155-мм снарядів дистанційних протиброньових мін (Raam); 50 БМП; додаткові гранатомети, прилади нічного бачення. Крім того, Держдеп повідомив Конгрес про намір виділити $1 млрд для зміцнення безпеки України.

Читати далі

Санкції на часі. 09.09.2022

Повідомлення Генштабу ЗСУ про знищення за день 650 рашистських агресорів і просування на понад 50 км показують, що у війні формується важливий перелам. Війна триватиме, агресор ще не розбитий, але психологічний надлам російських військ і за ним російського суспільства є важливим фактором перемоги. І санкції допомагають руйнації бажання рашистів воювати.

Читати далі