Російським консервам – люстрація! (брифінг, відео)

Депутати від заборонених проросійських партій мають автоматично втрачати свій мандат. Відповідний законопроєкт підготували у «Європейській Солідарності».

Читати далі

Щоб нашим військовим було тепло (фото)

На одному з підприємств активісти ГО «Солідарна Молодь» розгорнули виробництво необхідних для фронту речей. Тут роблять окопні свічки, міні-пічки, термо-устілки для взуття та кішки для саперів.

Читати далі

Україна має величезні проблеми у сфері національної кібербезпеки

Ці проблеми існували задовго до 24 лютого 2022 і досі залишаються невирішеними. А уроки залишилися невивченими (попри урино-офтальмологію кібер-бригадних генералів і українських можновладців).

Читати далі

Жнива на крові

Можете собі уявити новину “Верховний Суд дозволив “ROHSEN” не сплачувати державі дивіденди на 2,9 мільярда”? А от “Укрнафті” Коломойського можна. Знаєте, чому?

Читати далі

Чим ефективніше б’ємося, тим вищі шанси на перемогу

Ми не можемо перемогти в лобовому зіткненні. Бо окупантів банально більше. Тому ми маємо перемагати вмінням, навченістю та ефективністю. Бо навіть новітня зброя – то люди. Бо кожен звільнений метр наших територій – то метр, який пройде своїми ногами піхота. Пройде та закріпиться на нових рубіжах. І як не крути, все впирається в піхотинця. В сьогоднішніх реаліях – в десятки, сотні тисяч цивільних людей, які ніколи не думали про військо, зброю, війну. Але сьогодні от воюють. Саме тому ми займаємося підготовкою молодших командирів піхотних відділень із вчорашніх цивільних людей.

Читати далі

Всі ми залишимось на цій війні назавжди

Ми бачили і пережили те, що не бачила і не переживала жодна нація в світі за останні пів століття. Ми бачили геноцид свого народу. Ми бачили стотисячні армії ворога і перемагали їх. На наших очах перетворювалися на попіл цілі міста. Ми живемо під загрозою ядерного удару. І ніщо з цього нас не зламало. Бо ми бачили справжні дива.

Читати далі

Новости из США. 26-27 сентября 2022 года

Всех волнует, может ли империя зла нанести ядерный удар по Украине. И всех волнует, ответят ли США на такой удар, и многих волнует, будут ли США наносить упреждающий удар. Всех волнует, какой будет реакция США и что изменится, если империя зла объявит об аннексии новых украинских территорий.

Читати далі

10 хороших новин 27.09.2022

Історія перша – лапоть приплив до Естонії на сап-борді через річку Нарва, але його спіймали і того ж дня відправили назад. Історія друга – на кордоні з Грузією росія ставить мобілізаційний пункт військкомату. Історія третя – Казахстан пообіцяв росії видавати ухилянтів від мобілізації.

Читати далі

Санкції на часі. 28.09.2022

Зараз усі зусилля України мають бути спрямовані на отримання західних збройних систем, здатних ефективно протидіяти рашистським ордам. І посиленні санкцій, які мають відправити на дно рашистську економіку.

Читати далі