Что хуже – верить пропаганде или хотеть ей верить?

Сейчас в России происходит то, что проще всего назвать чисткой. Не чистил организм государства? Так он уже чистит тебя. Ты же не справился. Не прячься, это же свое. Родное. Раз от твоей хвори страдают другие – надо узреть ее воочию. Уже не в телевизоре.

Читати далі

Ексгумацію тіл із місця масового поховання в Ізюмі завершено (фото)

Роботи тривали тиждень безперервно. Із могил дістали 447 тіл загиблих. Багато тіл зі слідами катувань. Слідчі ретельно документують кожен воєнний злочин російських військовослужбовців. Злочинці неодмінно мають бути покарані.

Читати далі

10 хороших новин 22.09.2022

Норвегія офіційно скасувала спрощений візовий режим для росіян. У них спільний сухопутний кордон – північніше полярного кола 😂, і то там норвеги нібито вже давно вибудували про всяк випадок паркан. Прям як знали – готувались.

Читати далі

Новости из США. 21-22 сентября 2022 года

Брифинг в Пентагоне • Брифинг в Белом Доме • Выступление Байдена на сессии ГА ООН • Заявление G7 • Выступление Блинкена на Совбезе ООН • Судебные дела Трампа

Читати далі

Санкції на часі. 23.09.2022

Єврокомісія таки готує новий пакет санкцій щодо росії. Постачання газу до Європи росія урізала сама. І це на тлі паніки і розгубленості в ході мобілізації і дедалі більших втрат рашистів на полі бою.

Читати далі