Референдум і бімба

Якщо Путін бачитиме доцільність застосування ядерної зброї, то йому не потрібні будуть жодні референдуми. Це потрібно прийняти. Ми маємо вибір – мільйони українців загинуть в російських катівнях чи воюючи на боці імперії, або сотні тисяч українців загинуть від ядерних вибухів, але все рівно знищать Російську імперію остаточно. 

Читати далі

Мобілізаційне прозріння

Можна вічно дивитися на три речі: як тече вода, як горить вогонь і як тікають від мобілізації рашки. Ну добре, переляк у курнику – це весело, але давайте спробуємо розібратися, в чому суть нинішніх подій.

Читати далі

Диктатуры под гильотиной

Бесчеловечные современные диктатуры трясет. Иран, Китай, Россия – три крупные азиатские державы оказались на перепутье. Несмотря на существенные различия в масштабах территории, численности населения, политических культурах и истории, народы указанных стран объединяет адская усталость от бесправия. В каждом отдельном случае людское терпение на исходе, потому наблюдаются оживление протестных движений, преследующих пока минимальную задачу: напомнить ороговевшим режимам о самом существовании народной воли.

Читати далі

Закрийте кордони для російських дезертирів!

Залізна завіса з РФ. Замок на кордоні. Стіна і рів із крокодилами. Повна візова заборона. І, як в часи холодної війни, підтримка протестних рухів і медіа. Нехай розвалюють свою тоталітарну халабуду зсередини, а не несуть «русский мир» в Європу. Вони її створили – нехай не в ЄС тікають, а виходять на акції протесту. Згадають хоч трохи, що таке мужність і сміливість.

Читати далі

Вісті з фронтів. 24.09.2022

Командування противника закінчило розгортання принаймні 2-х достатньо потужних тактичних угрупувань своїх військ на Мелітопольському та Маріупольському напрямках. Поточні новини. Вісті з полів мобілізації.

Читати далі

10 хороших новин 24.09.2022

Мобілізованим лаптям видали радянські каски та іржаві автомати. Тобто усім вже настільки похрін, хто там воюватиме, чим і як, що їх скоро запускатимуть у бій просто з однією гранатою.

Читати далі

Санкції на часі. 25.09.2022

Із початком нового бюджетного року в США відкриваються перспективи ленд-лізу як широкої і системної підтримки. Втім, його наповнення і строки постачання теж залежать від багатьох факторів, на які зважають американські політики. А на американські поставки зважають європейські партнери.

Читати далі