Могилізація – крок у безодню

Росія і особисто Путін розписалися перед росіянами у нездатності перемогти Україну. Це слабкість. Це удар по авторитету. Це величезна щілина у фундаменті російської державності. Ця мобілізація означає тільки два аспекти: росія здулась, і скоро їй кінець, та ми ще більше знищимо ворога на нашій землі.

Читати далі

Володимир Горбулін: Те, що ми зробили, ще ніхто не робив у людській історії

«Помилково говорити, що найважливіше було позбутися ядерного озброєння. Бо ми не просто ліквідували ядерні блоки, наявні тоді в Україні, – ми зменшили кількість ядерного озброєння у цілому світі. А це справа глобальна», – інтерв’ю академіка В. Горбуліна японській загальнонаціональній газеті «Йоміурі Сімбун».

Читати далі

Биті карти Кремля

Так звані “референдуми” на окупованих територіях України обʼєктивно стали темою номер один для обговорення. Зафіксувати територіальні загарбання чи змінити міжнародно визнані кордони України штучні “волевиявлення” не могли раніше, і тим більше не зможуть зараз. Як і багато інших – газова, нафтова чи електрична, продовольча, військова чи ядерна – ця кремлівська карта не козирна. Вона вже бита.

Читати далі

10 хороших новин 21.09.2022

Наші вдома!!! З полону визволили оборонців Азовсталі і не тільки. Загалом 215 героїв, із них 108 – азовці. Окремий плюс у тому, що росії за азовців віддали Медведчука.

Читати далі

Санкції на часі. 22.09.2022

Протести на росії, навіть жорстоко придушені, показують, що пакт «керівництво творить що хоче, а населення отримує пайку і не заважає» починає руйнуватися. Поки це перші ознаки. І чим активніше будуть дії союзників у допомозі Україні і на санкційному фронті, тим швидше рашисти опиняться на дні, Україна переможе, і в регіоні буде мир.

Читати далі