10 хороших новин 08.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія звільнила з початку вересня понад тисячу квадратних кілометрів української землі. Зокрема, на Донбасі сьогодні було офіційно здійснено делаптизацію селища Озерне і покращене тактичне становище на Краматорському напрямку. Тут наші козаченьки просунулися у глибину на кілька кілометрів.
На інших напрямках теж триває суцільне бомбалейла. Дим куриться над аеродромом у Саках. Крисіянська влада робить вигляд, що нічого не сталося.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу». На півдні непереможна українська армія реінкарнувала в Ладу-200 сотню лаптів, потрощила танки, гаубиці і ще купу всякої техніки. Пам’ятаєте, ми на початку смакували, святкували кожен танк, бетер і літак. А тепер їх купа, кожен день.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу-2. Харківщина». Вже офіційно: українська армія звільнила місто Балаклію, над нею знову майоріє український стяг.
За день наші на Харківщині просунулися мінімум на 20 км, відвоювавши приблизно 400 квадратних кілометрів території. Загалом звільнено близько 20 населених пунктів. Настрій у лаптів – глибоко в аліні кабаєвій. Вони цю свою кабаєву вже навіть не приховують.

✔ Естонія, Латвія, Польща та Литва з 19 вересня закриють в’їзд для русні з шенгенами, навіть якщо їх видавали не вони.
Грузія масово забороняє в’їзд руснявим туристам, почавши більш докладно фільтрувати їхні рила. Якщо немає посвідки на проживання, то у Грузію, скоріш за все, не пустять

✔ Наша постійна рубрика «командырявые». Козаченьки знайшли і нарешті упокоїли капітана Росгвардії Сергія Зоріна, який брав участь у захопленні Криму та ЗАЕС. Воно ще й зрадник, служило в Євпаторії. Марно сподівалося вижити.

✔ Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». А там якісь загадковий вибух на підстанції, через який у більшості районів міста зникла електрика.

✔ Іспанія відправила нам черговий літак із боєприпасами для великокаліберної польової артилерії – 75 піддонів, і вантажівку з медичними засобами. А Норвегія передасть 160 протитанкових ракет класу «повітря-земля» AGM-114 Hellfire, пускові установки та блоки наведення для них, а також прилади нічного бачення.

✔ Жителі Придністров’я відмовляються підписувати контракти з армією лаптів. Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко.

✔ У Мелітополі підірвали будинок місцевого абізяна, «керівника» КП «Водоканал» Юрія Онищука, який усіляко допомагав Балицькому і організовував «референдум». Попереджали ж вас, бл*ді, що це вкрай шкідливо для здоров’я.

✔ США оголосили про новий пакет допомоги Україні. У пакеті: боєприпаси для Хаймарсів; чотири 105-мм гаубиці та 36 000 105-мм артилерійських снарядів; додаткові високошвидкісні протирадіаційні ракети (Harm); 100 броньованих високомобільних багатоцільових колісних машин (HMMWV); більше 5000 протитанкових систем; 1000 155-мм снарядів дистанційних протиброньових мін (Raam); 50 БМП; додаткові гранатомети, прилади нічного бачення.
Крім того, Держдеп повідомив Конгрес про намір виділити $1 млрд для зміцнення безпеки України.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉