Когда народные скрепы бунтуют

Алла Пугачева – это настоящая скрепа РФ. И вот когда у них в РФ настоящая народная скрепа выходит и говорит “да пошел ты нах, Владимир Владимирович дорогой”, то не надо оценивать это заявление украинскими глазами. Нам не надо, чтобы Пугачева говорила что-то приятное нам. Нам надо, чтобы она говорила неприятное Путину. Это важное заявление. Важнее заявлений Папы Римского.

Читати далі

Усвідомте та осягніть

Здається, всього масштабу Харківського наступу суспільство так і не осягнуло. Наступ під Харковом був результатом довгої та кропіткої роботи величезного колективу Генштабу та ставки головкома. Осягніть все це. І ви усвідомите, ЩО насправді зробили ЗСУ і команда генерала Залужного.

Читати далі

Брифінг Євросолідарності: Ми не дозволимо оббирати армію (фото, відео)

Пальне для потреб Збройних Сил України має бути звільнене від акцизів – про це заявив Петро Порошенко під час брифінгу. Він також закликав передбачити пільги для українських аграріїв. «Йдеться не про ультиматуми, йдеться про єдність парламенту для захисту оборонних коштів України. Йдеться про єдність у кроках, які будуть перешкоджати будь-яким корупційним ризикам. Весь парламент має об’єднатися для захисту України», – наголосив Порошенко.

Читати далі

Порошенко відвідав нову бригаду, яка готується до відправки на передову (фото, відео)

«Ключовим фактором для нашого успіху по звільненню території України є створення, оснащення, озброєння, комплектація 25-30 нових бригад. Ми взяли на себе зобов’язання забезпечити технікою одну із них. І робимо це спільними зусиллями – Фонд Порошенка спільно зі «Справою Громад», – пояснює п’ятий Президент.

Читати далі

Вісті з фронтів. 18.09.2022

Очевидно, що період активізації змінюється знову періодом позиційних боїв, а чергові спроби обох сторін “наступати” зводяться до “мінімально-тактичних” темпів. Тож сьогодні декілька поточних новин…

Читати далі

10 хороших новин 18.09.2022

Adidas звалив з балалайні, не виплативши 10 млрд рублів податків і зарплати працівникам. Про те, що йдуть з росії, закривають усі магазини і продажі онлайн, вони оголосили ще у березні.

Читати далі

Санкції на часі. 19.09.2022

США почали вголос відраджувати путіна і його поплічників від варіантів, які можуть прийти у хворі голови. Застосувати ядерну чи хімічну зброю або втягнути у війну Китай. Європа тим часом готується до зими і ізоляції росії. Рух агресора до дна триває.

Читати далі