Трохи цифр про експорт і імпорт товарів

Впадати в ейфорію, мовляв, як у нас у серпні все пішло вгору, криза позаду, – це те саме “два-три тижні максимум”. Личить радникам, придворним блогерам та тим, хто хоче стати радником чи придворним блогером.

Читати далі

Спасибі вам, люди!

Існує думка, що для того, аби один боєць воював на фронті, у тилу “на нього” мають працювати кілька інших людей. Хай фахівці сперечаються про їхню кількість, але я маю честь бути знайомим з цими людьми зі статистики. Хіба можна подолати народ, де цвіт нації – від професорів до інженерів, від співаків до письменників, від підприємців до митців – роблять все задля того, аби їхня країна вистояла і перемогла в боротьбі з одвічним ворогом?

Читати далі

Вісті з фронтів. 07.09.2022

Російське командування продовжує демонструвати якусь запізнілу реакцію на активні дії Збройних Сил України на Херсонсько-Бериславському плацдармі. За Балаклею та Ізюм поговоримо завтра, бо звідти йде якась зовсім фантастична інформація, якій я через свій природній скептицизм не зовсім довіряю.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 06.09.2022

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Все идет по плану». Пока идеологи кремлевской пропаганды стремятся переписать историю и готовятся к великому будущему, их, похоже, настигает прошлое.

Читати далі

На полігоні під Києвом випробували робота для евакуації поранених (фото, відео)

На випробуваннях унікальної машини, яку виробляють в Естонії для армій країн-членів НАТО, були присутні Порошенко з естонським послом та «Госпітальєрами». «Це обладнання дозволить нам рятувати життя. Ми будемо його ще доброньовувати, робити додаткове маскування. Я сподіваюся, уже в найближчий час ми зможемо проводити перші евакуації», – говорить Зінкевич. Росіяни вже оголосили полювання за цією технікою і навіть призначили винагороду у мільйон тому, хто захопить робота. «Марно – ми його нікому не віддамо. Ні українську землю – ні українського тепер вже робота», – попередив Порошенко.

Читати далі

10 хороших новин 07.09.2022

Цікавий двіж відбувається зараз у Куп’янську, це в нас Харківщина, Ізюмський напрямок, де лапті виють, сивіють від ужасу і прощаються з родичами. Прилетіло по базі абізян на телецентрі. Законна місцева влада вперше з 24 лютого закликала жителів запастися їжею, павербанками і подбати про сховище, бо «ЗСУ» вже близько. ЗСУ вже близько – три слова, які заставляють серце битися швидше і у нас, і у них. Але як же по-різному 😈.

Читати далі

Санкції на часі. 08.09.2022

Агресорів має полишити відчуття безкарності. Рашистам належить відчути на собі наслідки війни. ЗСУ повинні мати для цього засоби. Держава має для цього все зробити – і шляхом відновлення відповідних програм, і співпрацюючи з партнерами. І, звісно, ціну агресії мають допомогти сплатити санкції. Зокрема, ембарго. Як зауважив Петро Порошенко, чим швидше Європа відмовиться від російського газу, тим краще для глобальної безпеки. І тим швидше росія опиниться на дні, з відмерзлим хвостом і іншими частинами.

Читати далі