Звернення до тих, хто голосував НЕ за Порошенка або взагалі не прийшов на дільниці

Валерій Прозапас
Гранично шанобливе та аргументоване звернення до всіх, хто не голосував за Порошенка або не прийшов на вибори.

Як бачите, переможець першого туру і його молода команда зробили все, щоби перетворити обрання Президента України на фарс.

І тепер вони майже відкрито знущаються не лише зі свого опонента та тих, хто його підтримує, але й зі всіх вас, бо як інакше розцінити хамські виклики і потім неявку на свої ж пропозиції, відмову показати свого кандидата в прямому ефірі та демонстративне приховування реальних членів команди?

Ваші кандидати в ефірах годинами розповідали деталі своїх програм, Порошенко продовжує це робити кожен день і готовий визнавати помилки – а на іншій стороні щодо конкретики мертва тиша і нехороші натяки.

Невже це і є та альтернатива чинному голові держави, яку ви хотіли?

Ввічливо, але з деяким здивуванням до тих, хто голосував за Зєлєнського.

Виявляється, частина з вас не приховує, що робить це через ненависть до Майдану та розраховує на помсту.
Частина чесно каже, що виступає за діалог з РФ на будь-яких умовах заради миру та повернення дружніх стосунків.
Частина ненавидить персонально Порошенка.
Частина розраховує на швидке покарання всіх, хто їм не подобається, та одночасне впровадження реформ.
Частина сподівається отримувати більше зарплат, пенсій і стипендій.

І всі ви (як і ми) досі не отримали чітких посилів на свої очікування та не побачили людей, які це будуть реалізовувати.

Нічого крім факту підтримки цієї команди колишніми регіоналами, російськими українофобами та з якоїсь радості української поліції.

Ви розумієте, що більшість з цих елементів очікування взаємовиключні та замість покращення ситуації більше схожі на реванш або узурпацію влади невідомою силою з тіні?

Ви точно знаєте, що з перелічених очікувань підтримує ваш кандидат, а що ні, і чому вам він не каже це особисто в прямому ефірі, а не через роліки?

Я задаю ці питання не стільки щоби почути відповіді, бо у вас їх нема, а щоби ви в разі його перемоги потім не могли сказати, що не думали, що вас обманюють, – а вас разом з нами обманули тільки за останні десять днів не один раз.

Якщо знову нікого не образив, якщо вважаєте питання справедливими і такими, що не тягнуть на відкриття кримінальної справи, – тоді репост.

Автор