Зозулині вихваляння

Щодо теми її “переговорів”, зокрема з третьою організацією, то я посміявся. От уявіть собі, що якийсь іноземний політик після візиту до України буде в себе вдома писати, що обговорював з представниками Комітету виборців України та Руху “Чесно” питання постачання зброї Україні або підвищення рівня міжнародної торгівлі.

Читати далі

Нечаянный пиар

– Ещё одна передача про полку из ДСП, кота на странице Порошенко или собачку в руках бандеровца, и вы у меня всем своим коллективом дебилов поедете лес валить в Пермскую область. Лобзиком! – и, не дожидаясь ответа, Премьер-министр оборвал разговор.

Читати далі

Коса для уродца

Есть у Гофмана такой персонаж – Крошка Цахес. Забавно, правда? У нашего врага, оказывается, давно есть прототип. Ой, вы думаете, я исключительно о злобном карлике? Нет же, нет! Я о целой нации, которая заразилась уже безвозвратно душевной проказой, но еще действуют золотые волоски империи, заставляющие весь мир считать уродов людьми. А мы как раз те, кто попался Крошке на пути к реализации собственных заблуждений о величии.

Читати далі

Стратегическая ошибка порохоботов

У нас уже давно общим местом является убеждение, что зрадофилы – это такие дурачки, которые никак не могут увидеть, что их хейтинг Порошенко приводит к перспективе реванша. Что они не понимают реальности такого поворота или не видят явной работы их «альтернативы Порошенко» в интересах Кремля. Боюсь, что основная масса зрадофилов все прекрасно понимает. Дело как раз в том, что их перспектива капитуляции перед Кремлем устраивает.

Читати далі

Героям слава!

Верховна Рада визнала борців за незалежність України у XX столітті учасниками бойових дій. Що сталося? Просто прибраний ще один маразм, з яким ми жили від здобуття Незалежності України. Казали про це давно. Обіцяв багато хто. Сталося зараз.

Читати далі

Кот по имени «Пиар» и Юля по имени «Тамифлю»

Пиар на достижениях – это правильно. В отличие от пиара на аферах. Давайте вспомним пиар-достижения бесценной Юлии Владимировны. Некоторые. Юлия Владимировна Тимошенко – 20 лет на рынке торговли родиной.

Читати далі

Народ, мучайте вашу местную власть

Такие школы – это не просто класс с компьютерами, а база, на которую можно сверху наворачивать кучу разнообразных проектов. На базе таких школ образовывается тусовка для подростков вокруг современных технологий, а не вокруг пивасика с вейпом на лавочке. Хотите менять страну – учите детей.

Читати далі

Як «патріотичні діячі» руйнували армію

Уряди Януковича та Азарова мали антидержавну та українофобську сутність, тому за рамками кримінальних справ аналізувати логіку їхньої діяльності немає сенсу. Але чомусь дії їхніх відповідальних за обороноздатність креатур, направлені на фактичне знищення армії, співпадали з діями тогочасних так званих “патріотичних” посадовців Тимошенко та Гриценка, про що свідчить звіт тимчасової слідчої комісії ВР.

Читати далі

В этом году 65 столовых по всей стране

Эту столовую построили в 1937 году. За все годы Независимости ее не ремонтировали. А потом и вовсе военный городок законсервировали. Потом пришла война. Городок передали 95-ке, а в столовой была старая система питания и фирма-кормилец, которая здание и не должна была ремонтировать, это не было учтено в реформе имени Аталотия «Ч» Гриценко. А мы вот и систему питания поменяли и ремонт ведем.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 30 листопада – 6 грудня 2018 року

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 30 листопада – 6 грудня 2018 рр. ЗРАДА 1 грудня, експрес Київ-Бориспіль, який

Читати далі

Отфренд балалайни

Вчера был знаковый день. Действие договора о дружбе и сотрудничестве с РФ было прекращено. Его попросту не стали продлевать. Договор не разорвали, а прекратили его действие, и в этом нюансе скрыта вся фишка. Я понимаю тех, кто хотел бы не отфренда, а сразу бана и пописать на могилку. Но так нельзя, по крайней мере, на данном этапе. И я попробую объяснить — почему. И почему именно сейчас, а не раньше.

Читати далі

Президент привітав Національну академію наук зі 100-річчям (фото, відео)

«Які б зміни не відбулися, Академія завжди буде виконувати свою місію, визначену її засновниками. Ця місія дуже почесна – служити Україні і її народу, працювати для нього, здобувати для нього силу і славу», – зазначив Президент.

Читати далі

Президент взяв участь у 2-му Українському жіночому конгресі (фото, відео)

«Наслідки нерівності серйозні – пенсія жінок на сьогодні на третину менша за пенсію чоловіків. Це неприйнятно. В умовах, коли в структурі бідного населення, де переважають пенсіонери, 65 % – жінки. Така статистика свідчить про необхідність вжиття конкретних заходів для їх подолання вже зараз», – наголосив Президент.

Читати далі

Президент дав інтерв’ю польському TVN24

«Може хтось із наших західних партнерів вважає, що Україна дуже далеко. Ніхто не знає, кого Росія надумає атакувати завтра. Можливо, російські війська захочуть захищати «Північний потік-2» чи атакувати Балтійські країни. Може Росія захоче уразити виборчу систему як були спроби в Нідерландах і в підтримці Brexit тощо. В цій ситуації ми вимагаємо знову єдності ЄС та світу», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

«Путін має бути покараний» – стаття Петра Порошенка в The New York Times

«Оскільки Крим і Донбас під окупацією, наше спільне завдання – не допустити, щоб Росія вилила свою агресію в Азовське море. І “Азовський пакет санкцій” проти Росії був би найменшою відповіддю світу на цей час. Поки Захід говорить, Путін діє. Настав час відповісти», – резюмував Глава держави.

Читати далі