PR на достижениях и критике этих достижений

Принципиальная разница между всеми кандидатами на пост Президента Украины и Порошенко всего одна. Порошенко пиарится на том, что он сделал. Сделал впервые в истории страны то, чего до него никто не делал. Да, кое что пока работает кривовато. Как и положено всему совершенно новому. Но это реальные достижения. Все остальные политики пиарятся на обещаниях, критике того, что сделал Порошенко, и на накидывании дерьма в его сторону.

Читати далі

Систематичних випадковостей не буває!

Юліє Володимирівно, у мене складається враження, що Ви свідомо уникаєте голосувань з питань, які можуть роздратувати Росію. Адже у такі дні Вас щоразу немає у Верховній Раді. Навіть тоді, коли про важливі та принципові голосування відомо завчасно. Я знайшов далеко не всі випадки відсутності під час голосувань, які викликали лють у Росії, але й це пояснити випадковістю неможливо.

Читати далі

Хто підставив «Кролика Семена»?

Партія «Самопоміч» назвала арешт в Грузії шести українських громадян і одного громадянина Грузії підставою української влади. Що української – смішно, чим-чим, а силовими структурами Грузії українське керівництво точно не керує. А от щодо підстави я б серйозно замислився.

Читати далі

Ты уже нашел ближайшее бомбоубежище?

Один френд ткнул меня носом в запись «Полный Альбац: Война будет?» на Эхо Москвы. Можете и сами послушать, как умные, образованные люди из РФ под чай-кофе с печенькой обсуждают, жить тебе или нет. И какой им с этого профит будет. Они рассуждают о своих выгодах или проблемах в аспекте «взять Мариуполь и Бердянск». И ТОЛЬКО о них. Полмиллиона живых людей – их нет в мыслях и рассуждениях.

Читати далі

Яким боком чесність до Аталотія?

Іноді мені здається, що оті морди на білбордах вивішують психіатричні клініки, які намагаються таким чином відшукати пацієнтів, які втекли. Один з бордів кричить “Зможемо!” так, як би в нього 3 дні був запор. Другий, намагаючись випхати першого з зайнятого ним місця у вбиральні, кричить “ЯНаступний2019.win!”, третій повторює якусь ідіотську мантру “Чесних (Ч) Більше”…

Читати далі

Никакой зрады. Украинской церкви предлагается статус митрополии, а не патриархата

Тут уже некоторые лица – в основном, аффилированные с Москвой – разразились эскападами в духе “ага, а вот и не перемога”. Дурень думкою багатіє. Они все понимают, просто пытаются это изложить для своих в духе “в забеге Брежнев пришел вторым, Никсон – предпоследним”. Итак, разберем, из чего пытаются выкрутить зраду.

Читати далі

Зі святом твого Війська, Україно!

День Збройних Сил України – свято особливе. З сумом в очах, спогадами про загиблих від рук російських окупантів друзів та розумінням того, що останній бій з ордою ще попереду! Але… Все ж такі вітаємо зі святом тебе, Україно! Святом твого війська! Святом твоїх солдат!

Читати далі

С новосельем!

Чуть больше года назад Петр Порошенко в первый раз озвучил про планы начала самого масштабного строительства для армии, а сегодня рыжий котэ помогал заселять первую общагу проекта #184общаги.

Читати далі

В очікуванні Об’єднавчого Собору щодо створення Помісної Православної Автокефальної Української Церкви (брифінг)

Коментуючи деякі неточності та припущення, які розповсюджуються в ЗМІ, Ростислав Павленко зауважив: «Йдеться про незалежну автокефальну православну церкву без будь-яких обмежень, компромісів і залишених залежностей від інших церков, включно з Вселенським Патріархатом».

Читати далі

Зі святом, Українська Арміє!

Безмірно пишаємося нашою Армією! Дякуємо, що захищаєте та бороните Україну! Наш борг – захистити та берегти НАШУ Армію. Разом – сильні. Ми ВАС любимо! Молимося за кожного з ВАС і Ваші родини. З Днем Збройних Сил України! Й Перемога – буде.

Читати далі

Припинено Договір про дружбу між Україною і Російською Федерацією

Верховна Рада України постановила припинити з 1 квітня 2019 року дію Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і РФ. Згідно Закону, припинення дії Договору звільняє Україну від будь-якого зобов’язання щодо його виконання і не впливає на права, зобов’язання чи правове становище України, що виникли в результаті виконання названого Договору до припинення його дії.

Читати далі

Президент України відвідав воїнів-десантників на Житомирщині (фото, відео)

«Вдивляючись у ваші загартовані, мужні обличчя, дорогі мої побратими, ще раз і ще раз переконуюся: нікому не вдасться здолати Україну. Ми готові зі зброєю в руках захищати власну землю, боротися за кожен її клаптик, і нікому її віддавати не збираємось», – сказав Верховний Головнокомандувач.

Читати далі

Вітання Президента військовослужбовцям, працівникам та ветеранам Збройних Сил України

«Від імені українського народу висловлюю щиру вдячність усім, хто вже носить горде звання — військовослужбовець Збройних Сил України, за Ваше сумлінне виконання військового обов’язку, відвагу, героїзм та самопожертву, яку ви щодня демонструєте у війні з російським окупантом» – Петро Порошенко.

Читати далі

Президент разом з дружиною вшанували пам’ять загиблих українських воїнів (фото, відео)

Зала пам’яті – це перший і єдиний великий меморіальний проект в Україні за роки збройного протистояння російській агресії. На стінах Зали пам’яті вміщено таблички з прізвищами військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули впродовж 1992 – 2018 років.

Читати далі