В Україну з робочим візитом прибув Держсекретар з питань оборони Великобританії Гевін Вільямсон (фото, відео)

В рамках візиту, в Одесі відбулися двостороння зустріч з Міністром оборони України, зустріч з членами родин військовослужбовців, незаконно затриманих Російською Федерацією, ознайомлення з ходовими можливостями кораблів ВМС ЗС України, відвідування військово-морської бази ВМС ЗС України, фрегату «Гетьман Сайгадачний» та корабля Королівських ВМС Великої Британії «ЕCHO».

Читати далі

Наверное, все это пиар?

Передали в войска очередную партию техники, две сотни единиц. Наверное, все это пиар, оно само по себе, и никто не имеет к этому отношения? А еще у нас 60% общества, по какому-то там исследованию, негативно отнеслось к введению военного положения. Но вот что любопытно, часть техники армия и смогла получить сейчас именно благодаря режиму военного положения, задействовав особые режимы финансирования и закупки техники от оборонных предприятий.

Читати далі

Сунь Цзы – немношко порохобот

Интересна фраза про “дискредитацию ведущей идеологии”. Какая у нас ныне ведущая идеология? Та, что заложена на Майдане, – курс на ЕС и НАТО, реформы, борьба с коррупцией. Все это также надо дискредитировать, чтобы показать, что украинцы попробовали и не смогли. А значит и россиянам пробовать не стоит, и украинцам нужно снова в российское стойло – “только вместе мы были сильны”, бла-бла-бла.

Читати далі

Президент передав ЗСУ модернізоване та відремонтоване озброєння та військову техніку (фото, відео)

«Можу наголосити, що сьогодні передаються до лав Збройних Сил України майже 10% того, що оборонпром спромігся зробити за рік. І це дуже важливо, бо в армії сьогодні чекають новітні і модернізовані системи залпового вогню. Бачимо нарощування можливостей бронетехніки, артилерії», – сказав Глава держави.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 21.12.2018

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

Почему у Ху нет смартфона

Пару дней назад Песков обронил из-под усов (мне этого мужика вообще иногда жаль, всю жизнь посвятить тому, чтобы 3,14деть странное), что у Ху нет смартфона. И не потому, что не подарили, штовы. Каждый человек доброй воли считает своим долгом подарить смартфон президенту России.

Читати далі

Українська земля – осереддя численних міфів

Мораторій не захищає власників землі. Він їм шкодить. Пишуть, що 1,4 млн з них вже вирушили в кращий світ, так і не ставши господарями своєї землі. Сподіваюсь, що це було останнє продовження мораторію.

Читати далі

Зрадофіли, вас обдурять

Вже зараз наші політики-популісти з усіх сил намагаються довести Заходу, що «я не такая – я трамвай чекаю». Що всі байки про списання боргів і зменшення тарифів – це так, для внутрішнього користування, не варто звертати на них увагу, мовляв. Особливо на цій ниві зараз старається Юлія Тимошенко – до неї найбільше питань, враховуючи її любов до популізму та її бурхливе минуле.

Читати далі

Президент України взяв участь у церемонії передачі вертольотів Airbus Нацгвардії та ДСНС (фото, відео)

«Ми повинні мати і бойові вертольоти Airbus, які посилять бойову міць Збройних Сил України для захисту суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України», – підкреслив Глава держави та додав, що другим етапом співпраці з компанією Airbus буде використання бойових вертольотів для потреб ЗСУ.

Читати далі

Откуда есть пошел Московский Патриархат

Для того, что бы понять, что есть Московский патриархат, надо понять, откуда он взялся и как он формировался. Собственно, как и все в этом мире, сущность МП определяется происхождением и условиями развития. Что было зачато и что было взращено.

Читати далі