Уявіть інших глав держав на місці Порошенка

Сьогодні білоруський “опозиціонер” дорікнув мені тим, що я підтримую Порошенка. Ну так, чим ще зайнятися білоруському “опозиціонеру” в той час, коли його 5-ти терміновий підсанкційний диктатор здає його державу 4-ри терміновому підсанкційному диктатору в Москві? І дуже шкода, що багато моїх співгромадян повторюють ту ж колоніальну мантру про те, що громадянин за жодних обставин має не підтримувати владу.

Читати далі

Для него важна не медийность, а эффективность

Ну, казалось бы, где крупнокалиберный пулемет ДШКМ-ТК, а где Верховный Главнокомандующий? Оказывается, рядом. Совсем рядом. Потому что это то оружие, которое позволяет каждый день сдерживать российского агрессора. Кстати, на слово не верит. Проверяет. Сам попробовал и с 200 метров, без подготовки, попал в мишень №7 “поясная фигура” (100х50). Отдача, точнее отсутствие, на таком калибре понравилась. И да, конечно, это все ради пиара.

Читати далі

Договаривайся или умри – новые санкции РФ против Украины

Мы все для них, невзирая на политические нюансы, – укропы, которые попутали берега. Так что или подвал в “Новороссии”, или экономическое удушение, или нейтралитет, федерализация и отказ от НАТО, чтобы можно было жрать по частям. Просто как две копейки. Больше нельзя пилить на лавочках, плитке и российском дискурсе, наполняя бюджет хунты. Нельзя рассказывать о русском языке и строить на своих заводах корабли для ВМСУ.

Читати далі

Будущего нет, ребятки

Не потому, что завтра мы все умрем. Умрет, конечно, кто-то, но не все. А потому, что это будущее мы делаем себе сами. Свое – личным выбором. И выбором наших близких. Общее – коллективным выбором. Состоящим из множества личного ума или тупости. Вот чего больше – такое и будущее. С Рождеством вас, дорогие. И давайте делать будущее на совесть. Оно же наше.

Читати далі

Різдвяні перельоти московської зозулі

Ось такі два фото мені скинули колеги, яким пофортунило на Різдво вилетіти до Австрії, а дорогою побачити нашу Юлію Володимирівну в аеропорту Відня. Тож чекаємо продовження. Нових грошенят від Фірташа, а значить активізації рекламної кампанії. А ще, ймовірно, нових епізодів на плівках, які чомусь сам Онищенко жодним слідчим передати не відважується. Отаке в декого Різдво…

Читати далі

На каналі Росія-1 чергова година ненависті

Нагадати, якими способами “нєугодний Кремлю режим” хочуть прибрати в Україні? Руками “ДЕВУШКИ ДОГОВОРОСПОСОБНОЙ”, каналізаційними словесними потоками чималої кількості корисних ідіотів із політиканів, популістів, демагогів, фальшивих антикорупціонерів, журнашлюшок тощо та голосами люмпенізованої частини суспільства. От і все, що треба пам’ятати про наступні президентські вибори.

Читати далі

А її конкурент ще навіть не починав свою рекламну кампанію…

Чотири роки стояти збоку, волати про зубожіння – DONE…
Усвідомити, що ти залила гори бабла, а вище 15% не можеш стрибнути навіть у своїх соціологів – LOADING…
Зрозуміти, що ти, при максимальній агресивній рекламній кампанії, яка триває вже кілька місяців, не можеш витягнути навіть вибори в ОТГ на своєму електоральному полі – IN PROCESS…

Читати далі